Wits Zuid

Wits Zuid, gevestigd te ’s-Hertogenbosch, draagt zorg voor kwalitatief goed en betaalbaar onderhoud, op een voor alle omstanders prettige en flexibele werkwijze. Wij voelen ons nauw verbonden met het vastgoed van opdrachtgevers en de bewoners. Onze Mensen zijn woonachtig in de regio en gewend om langdurig verbonden te zijn aan (het onderhoud van) een complex en daarmee onderdeel van de lokale samenleving. Hiermee creëren we kansen om eigenaarschap bij hen en de bewoners te creëren: verantwoordelijkheid voelen, krijgen en nemen voor het vastgoed. 

Wits Zuid bouwt graag aan duurzame relaties. De Mensen van Wits Zuid zijn een gemotiveerde groep van 40 personen die op basis van wederzijds vertrouwen en respect met regelmaat samenwerken met een vaste groep van externe vakmensen. Met ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Ook de samenwerking met landelijke leveranciers en lokale partijen is op hetzelfde principe gebaseerd en zijn relaties voor de lange termijn. 

Projecten van Wits Zuid

Ontwikkelingen bij Wits Zuid

Nieuws over Wits Zuid

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Zuid
Contactgegevens

Bezoekadres

Speldenmakerstraat 1
5232 BH ’s-Hertogenbosch

Plan route via Google Maps
  • Telefoon073 641 40 55
  • E-mailzuid@wits.nl
  • Directeur(en)

    Koen van Schaaijk (directeur)

    Paul van Schaaijk (directeur)

  • Bekijk onze certificaten

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak