Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Alles wat we bij Wits doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in ons DNA, het is wie we zijn. En daar zijn we trots op. We voeren ons werk zorgvuldig uit om de kwaliteit te bewaken. Of het nu gaat om totaalonderhoud bij landelijke tenders of om deelprojecten. Door ons te verdiepen in vraagstukken zoals duurzaamheid, overlast en sociale ontwikkelingen, komen we tot innovatieve oplossingen die goed zijn voor opdrachtgevers én de gebruikers van het vastgoed.

Wits  Vastgoedonderhoud Nederland is het enige samenwerkingsverband met zelfstandige bedrijven en een landelijke dekking met een sterke regionale verankering. Juist door die zelfstandigheid is elk Wits bedrijf gedreven en optimaal betrokken om u als klant de aandacht te geven die u toekomt.  

Met meer dan 350 Wits-professionals die begrijpen hoe belangrijk flexibiliteit en klantgerichtheid is, werken we dagelijks aan het verbeteren van de leefomgeving van bewoners en gebruikers om tegelijkertijd de waarde van het vastgoed te vergroten voor de eigenaren. Deze gemotiveerde professionals werken volgens onze kwaliteits- en veiligheidseisen. Dit kunnen we garanderen, doordat elke opdracht zorgvuldig wordt voorbereid, gepland en gecontroleerd. Ook door onafhankelijke partijen. 

Projecten van Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Ontwikkelingen bij Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Nieuws over Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Vastgoedonderhoud Nederland
Contactgegevens

Bezoekadres

Dopplerlaan 6
9207 HC Drachten

Postadres

Postbus 330
9200 AH Drachten

Plan route via Google Maps

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak