Wits Utrecht

Wits Utrecht beweegt in een rap tempo naar een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf, waar advies en realisatie samenkomen. In deze groei is er ruimte om uiting te geven aan ons groene en sociale hart.


Wits Utrecht ziet de wereld om haar heen veranderen: meer kennis over milieueffecten, meer consumptie, minder grondstoffen en minder personeel met vakmanschap beschikbaar dan de markt vraagt. Een wereld waarin duurzame inzet van mens en middelen en circulariteit actuele thema’s zijn van iedereen. Voor alle projecten geldt dat we bewust bezig zijn met het vervoers- en verplaatsingsvraagstuk en zijn we alert op de inzet van duurzame materialen. Gezien de aard en impact op het milieu van onze werkzaamheden en vanuit ons werkgeverschap, vinden wij het belangrijk om hier de voortrekkersrol in te nemen.

Projecten van Wits Utrecht

Ontwikkelingen bij Wits Utrecht

"De cultuur van Wits Utrecht past goed bij die van Mitros"

Ron Sierink, strategisch inkoper bij Woningcorporatie Mitros

"Maatschappelijk betrokken, pro actief, lerend, resultaatgericht én betrokken bij de huurders. Ze zijn goed aanspreekbaar. Dat betekent niet dat alles in één keer goed gaat. Maar je kunt het op een menselijke en tegelijk zakelijke manier met elkaar bespreken. Dat werkt gewoon fijn."

Nieuws over Wits Utrecht

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Utrecht
Contactgegevens

Bezoekadres

Maarssenbroeksedijk 11a
3542 DL Utrecht

Postadres

Postbus 40373
3504 AD Utrecht

Plan route via Google Maps
  • Telefoon030 244 82 27
  • E-mailutrecht@wits.nl
  • Directeur(en)

    Jacob van den Essenburg (directeur)

    Sven Philips (technisch directeur)

    Simon Veldhuizen (contract directeur)

  • Bekijk onze certificaten

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak