Wits Rotterdam

Wits Vastgoedonderhoud Rotterdam werkt al meer dan 50 jaar aan het (totaal)onderhoud van woningen en utiliteitsbouw in met name Zuid-Holland, met een aparte vestiging in Haaglanden.

"Twee vliegen in één klap"

Henk van der Kooij, adviseur vastgoedmanagement Kolpa VVS Beheer

"In diverse wijken in Rotterdam zijn vaak en veel muterende en leegstaande winkels. Voor de eigenaren en beheerders van deze panden zijn het hoofdpijndossiers. Ooit waren deze winkels een toevoeging van de woonwijk, echter vandaag spelen zij als winkel geen rol meer. Om tot een maatschappelijk en economische verantwoord gebruik van deze ruimtes te komen heeft Kolpa VVS beheer in samenwerking met Wits Rotterdam, waar Kolpa VVS beheer inmiddels meer dan 25 jaar intensief mee samenwerkt op alle terreinen van vastgoed onderhoud, een plan van aanpak gemaakt om deze winkels te transformeren naar hedendaagse stadswoningen. "

Nieuws over Wits Rotterdam

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Rotterdam
Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Van Blommesteijnstraat 33-35
3087 BX Rotterdam
 

Plan route via Google Maps

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak