Wits Noord

Wits Noord is een van de grootste, integrale vastgoedonderhoudsbedrijven in Noord-Nederland en loopt voorop in ResultaatGericht Samenwerken (RGS). Met veel plezier worden onze kennis, vakmanschap en netwerk ingezet voor professionele opdrachtgevers en hun uitdagingen. Daarbij nemen de behoeftes van bewoners/gebruikers een prominente plek in bij ons denk- en uitvoerend werk en dragen wij gevraagd en ongevraagd creatieve en innovatieve oplossingen aan voor bijvoorbeeld energetische verbeteringen. Die oplossingen realiseren wij vaak met ketenpartners en toeleveranciers. Samen zoeken we naar passende antwoorden op het schaarser worden van grondstoffen, talenten in vakmanschap en maatschappelijke gelden.  

Wits Noord is een ambitieus en integer familiebedrijf dat altijd gaat voor kwaliteit en een langdurige relatie, ook met werknemers. Wij worden gezien als een aantrekkelijke werkgever door onze omvang, financiële stabiliteit en vanwege de prettige en open werksfeer waarin medewerkers de ruimte wordt geven om zichzelf te ontplooien.


De ambitie van Wits Noord, gevat in 5 kernwaarden:

 • Altijd tevreden klanten en gebruikers
 • Van een 7 naar een 9 (wauw factor)
 • Integriteit altijd
 • Continue innoveren
 • Familiebedrijf MET AANDACHT
Bouw

Ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van complexe bouwkundige renovaties, investeringen en/of energetische vraagstukken, door middel van creatieve en innovatieve maatwerkoplossingen.

Onderhoud

Ervaren in het voorbereiden en uitvoeren van planmatige en grote onderhoudsprojecten, zowel op basis van inspannings- als resultaatgerichte oplossingen (RGS).

Service

Met de bouw-en glasservice is er op ieder moment van de week 24/7 aandacht voor het vastgoed.

Projecten van Wits Noord

Ontwikkelingen bij Wits Noord

"Mijn huis 'zorgready'"

Mevrouw Wijngaarden, it Wâldhûs Wijnjewoude

"Wits heeft bij mij thuis onder andere de keuken en de badkamer verbouwd. Ik zag er van tevoren wel een beetje tegen op maar Wits heeft mij prima begeleid en er werd goed gecommuniceerd. Ik ben tevreden met het eindresultaat."

"Wits Noord grondlegger van ketensamenwerking"

Aant Buisman, directeur/eigenaar Koston Noord

"Wits Noord is één van de grondleggers van ketensamenwerking bij vastgoedonderhoudsbedrijven in het Noorden van Nederland. Vanaf het voortraject worden de ketenpartners betrokken waardoor je continue hetzelfde einddoel voor ogen hebt en de gewenste kwaliteit aan de opdrachtgever kunt bieden. Er wordt steeds met dezelfde partijen en daarnaast met vaste teams op de werkvloer gewerkt. Je kent elkaar daardoor goed en weet precies wat je aan elkaar hebt. De samenwerking met Wits is zeer prettig!"

"Wits Noord, een onmisbare ketenpartner"

Peter van de Weg, directeur-bestuurder van Elkien.

"Elkien werkt graag samen met Wits Noord aan goed onderhouden woningen voor onze huurders. Ons hoogste doel is betaalbare woningen en tevreden huurders. Ketenpartners die dit heel goed snappen zijn voor ons onmisbaar. Wits Noord is zo’n partner: persoonlijk en ‘los vertrouwd’ bij onze klanten. Oplossingsgerichtheid en integriteit zijn bij Wits Noord geen loze beloften; het zit in de vezels van het bedrijf. "

"Een pluspunt!"

Bewoonster Anjenplein, Leeuwarden

"Ik heb de werkzaamheden ervaren als een pluspunt, ik ben erg tevreden over Wits Noord! Ook over de medewerkers ben ik erg positief. Ze zijn altijd even aardig, ook al kom je 10x bij ze met dezelfde vraag en als er iets kapot is komen ze het gelijk herstellen."

Nieuws over Wits Noord

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Noord
Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Dopplerlaan 6
9207 HC Drachten

Plan route via Google Maps
 • Telefoon0512 33 49 20
 • E-mailnoord@wits.nl
 • Directeur(en)

  Rick van Asten (algemeen directeur)

  Nico van Asten (technisch directeur)
  Marco Visser (operationeel directeur)

  24/7 Storingsdienst  

  Voor bouwservice zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het nummer:

  (0512) 33 49 36
  Voor glasservice zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het nummer:

  (0512) 33 49 33

 • Bekijk onze certificaten

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak