Wits Dokkum

Wits Dokkum is gespecialiseerd in ambachtelijke schildertechnieken, betonrenovatie en metaalconservering. Deze combinatie vergt een hoge mate van vakmanschap, wat binnen Wits Dokkum al sinds jaar en dag aanwezig is. Wie bij Wits Dokkum komt, ademt de cultuur en het vakmanschap van ambachtelijk schilderwerk. Deze basis is essentieel en wordt geborgd door het binden en opleiden van vakmensen. Mede hierdoor is Wits Dokkum in staat om oude restauratietechnieken toe te passen tijdens de uitvoering van monumentaal en bijzonder schilderwerk. 

Wits Dokkum staat bekend om haar restauratieschilderwerk aan kerken, oude gebouwen, kunstwerken e.d., en het uitvoeren van handmatig betonreparatie ’s, niet constructief en het aanbrengen van kunststofcoatings inclusief slijtlagen. Ook is Wits Dokkum ervaren in het conserveren van kunstwerken, straatmeubilair en andere metaalwerken.

Projecten van Wits Dokkum

Ontwikkelingen bij Wits Dokkum

Nieuws over Wits Dokkum

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Dokkum
Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Oostergoweg 8
9101 PL Dokkum

Plan route via Google Maps

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak