Wits Beilen

Wits Beilen vindt het belangrijk om oog te hebben voor bewoners en recreanten, de persoonlijke ontwikkeling van mensen en om onderlinge samenwerking te bevorderen. Dat realiseren wij in projecten voor het onderhoud en de verbetering van (recreatie)woningen en utiliteitsbouw, veelal voor regionale en landelijke opdrachtgevers. 

In opdracht van VvE’s of het management van landelijke recreatieparken, verzorgen wij vastgoedonderhoud en impactvolle projecten voor vastgoedverbetering over heel Nederland. Voor corporaties, bedrijven, etc. zijn wij met name werkzaam in de provincies Drenthe, Overijssel en omstreken.

Wij zijn ook sterk in het leveren van ‘bonnetjeswerk’ of ook wel 24/7 Serviceonderhoud genoemd. Onderhoud dat soms direct om actie vraagt. Daarin voorziet Wits Beilen als beheerder en als uitvoerder. Een uitkomst voor bijvoorbeeld woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Bij calamiteiten hoort uiteraard ook glas. Of het nu isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas of innovatief vacuümglas is Wits Beilen kan dit allemaal leveren en plaatsen. Onze glasspecialisten zijn goed op de hoogte van de wettelijke eisen die aan glas worden gesteld in de verschillende situaties. Zij adviseren onze opdrachtgevers graag en kunnen snel leveren.

Projecten van Wits Beilen

Ontwikkelingen bij Wits Beilen

"Wits Beilen een waardevolle partij!"

Leon Vries, manager Vastgoed en Bedrijfsvoering

"Wits Beilen is al zeer lang een betrouwbare partner van Woonservice. Zij zijn al die jaren in staat gebleken hun dienstverlening aan te passen aan de ontwikkelingen binnen de corporatiesector. Dit maakt hun een waardevolle partij om mee samen te werken."

"Wits Beilen een succesvolle match!"

Lisa Stormezand, Accountmanager afdeling sociaal Gemeente Midden-Drenthe

"Wits Beilen haalt alles uit de kast om een succes van de match te maken. Ze kijken naar wat de persoon nodig heeft om goed te kunnen functioneren in een baan en dat gaat verder dan alleen vaardigheden voor het vak. Ze geven niet direct op, willen graag het beste uit een persoon halen en geven mensen meerdere kansen als dat nodig is. Dat vind ik heel mooi om te zien."

"Bij Wits Beilen weet je dat je goed zit!"

Roland Rozenbroek, General Manager Hof van Saksen

"Een nieuwe zakelijke relatie zorgt er altijd voor dat hij goed over komt bij de 1e kennismaking. Ook bij de tender laat hij zich zien van zijn beste kant. Pas tijdens het werk, weet je als opdrachtgever of je wellicht de juiste keuze hebt gemaakt en na de oplevering weet je het voor 90 procent. Een half jaar na de oplevering weet je het écht! Dan weet je dat je bij Wits Beilen goed zit. Meer dan dat! "

Nieuws over Wits Beilen

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Beilen
Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Bellweg 3
9411 PV Beilen

Plan route via Google Maps

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak