Wits Amsterdam

Wits Amsterdam is al meer dan 100 jaar een gevestigde naam. Ooit begonnen in de scheepsbouw, sinds de jaren ’80 een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf dat alle facetten van het onderhoud beheerst. Door langdurige relaties onderhouden wij ons eigen werk en bezitten kennis over hoe materiaal zich in de tijd verhoudt. Wits heeft gedegen kennis van de manier waarop in Amsterdam ondernomen wordt. Daardoor kennen we als geen ander de weg in de stad. Letterlijk én figuurlijk gesproken. Of het nu een kantoorgebouw, een woonwijk of een beschermd stadsgezicht in het centrum van de stad betreft: Wits Amsterdam weet waar rekening mee moet worden gehouden en vliegt elk project met dezelfde passie en bevlogenheid voor het mooie vak aan. Voor alle projecten geldt dat we bewust bezig zijn met het vervoers- en verplaatsingsvraagstuk en zijn we alert op de inzet van duurzame materialen.

Projecten van Wits Amsterdam

Nieuws over Wits Amsterdam

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Amsterdam
Contactgegevens

Bezoekadres

Keienbergweg 35                                      
1101 EX Amsterdam (Zuidoost)

Postadres

Postbus 22685
1100 DD Amsterdam (Zuidoost)

Plan route via Google Maps
  • Telefoon020 631 09 83
  • E-mailamsterdam@wits.nl
  • Directeur(en)

    Rob van der Heyden (directeur)

    Frans Gommers (commercieel directeur)

  • Bekijk onze certificaten