Wits Amsterdam

Wits Amsterdam is al meer dan 100 jaar een gevestigde naam. Ooit begonnen in de scheepsbouw, sinds de jaren ’80 een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf dat alle facetten van het onderhoud beheerst. Door langdurige relaties onderhouden wij ons eigen werk en bezitten kennis over hoe materiaal zich in de tijd verhoudt. Wits heeft gedegen kennis van de manier waarop in Amsterdam ondernomen wordt. Daardoor kennen we als geen ander de weg in de stad. Letterlijk én figuurlijk gesproken. Of het nu een kantoorgebouw, een woonwijk of een beschermd stadsgezicht in het centrum van de stad betreft: Wits Amsterdam weet waar rekening mee moet worden gehouden en vliegt elk project met dezelfde passie en bevlogenheid voor het mooie vak aan. Voor alle projecten geldt dat we bewust bezig zijn met het vervoers- en verplaatsingsvraagstuk en zijn we alert op de inzet van duurzame materialen.

Projecten van Wits Amsterdam

"Wits heeft er wel sjoege van!"

Linda Velzel, directeur/eigenaar van VvE beheerder Velzel VvE Diensten uit Amsterdam

"Inmiddels werken wij alweer acht jaar samen met Wits Amsterdam. Als VvE beheerder zijn wij niet de gemakkelijkste klant. Het onderhoud moet niet alleen aan ónze eisen voldoen, maar ook aan die van alle eigenaren van het betreffende complex. Samen met Wits Amsterdam lopen we regelmatig langs onze projecten. We bezitten oude grachtenpandjes, oude kloosters en oude fabrieken in hartje Mokum, die verbouwd zijn tot appartementencomplexen. Het onderhoud van dergelijk vastgoed is een flinke uitdaging, maar voor Wits geen probleem. Zij hebben er wel sjoege van. "

Nieuws over Wits Amsterdam

Werken bij ons Dat geeft je energie!

Wij willen actief helpen om beweging in de markt op gang te brengen. Wij willen samen met jou de sprong in het diepe wagen en die nieuwe wereld ontdekken. De wereld die we met elkaar kunnen vormen. Verbeteren. Mooier maken. Laten we elkaar vertrouwen. Ruimte geven om ons talent optimaal in te zetten. Ruimte om van fouten te leren. Door nieuwe dingen uit te proberen in een kleinere omgeving. Een proeftuin van innovaties. Dingen die jij misschien wel bedacht hebt. Of wij.
Bekijk onze vacatures
Wits Amsterdam
Contactgegevens

Bezoekadres

Kuiperbergweg 34
1101 AG Amsterdam (Zuidoost)

Postadres

Postbus 22685
1100 DD Amsterdam (Zuidoost)

Plan route via Google Maps

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak