Werken bij ons: Dat geeft je energie!

Bij Wits Vastgoedonderhoud Nederland kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan. Wij willen namelijk actief bijdragen aan het op gang brengen van bewegingen in de markt en de maatschappij door o.a. het verkennen en toepassen van innovaties. Bij alles wat je doet krijg je veel vrijheid. Zolang je de klant altijd op één zet, je richt op het leveren van kwaliteit en kan samenwerken. Je komt in een team terecht met gemotiveerde collega’s in een prettige werksfeer. 

Sinds 1899
Familiebedrijf
Kansen voor ontwikkeling

Cultuur bij Wits

Kerstborrel Wits Utrecht
Asbestcursus Wits Beilen
Lunchpauze in de schaftkeet

Stagelopen bij Wits is een mooie start van je carriere!

De beschikbare stageplaatsen staan tussen de vacatures. Staat er op dit moment niets voor je tussen, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Stuur ons dan gerust een open sollicitatiebrief. 

Stagelopen bij Wits is een mooie start van je carriere!

Open sollicitatie

We hebben een grotere diversiteit aan talenten nodig in de sector. Ieder gelijkwaardig, in een mix van kwaliteiten en opleidingsniveaus. Vakmensen, strategische denkers, creatievelingen, planners en empathische mensen. Ben jij een van die mensen en voel jij je aangesproken door onze cultuur? Stuur ons dan je open sollicitatie.

Solliciteer nu

Onze mensen vertellen

 • Naam: Bilal Cheika
 • Functie: Leerling onderhoudsschilder Wits Zuid
 • In dienst sinds: Nog in opleiding

‘Elke dag is anders en leer ik er weer meer bij.” Daar haalt Bilal Cheika zijn voldoening uit. Bilal is schilder en werkt voor Wits Zuid. Bilal Cheika is heel open over de uitdagingen die hij soms met bewoners heeft. “Soms is er een taalbarrière. Dan vraag ik vriendelijk aan de bewoner om wat langzamer te praten. Dan kan ik het beter volgen. En altijd iedereen begroeten en vriendelijk blijven.’ Hij is samen met zijn gezin in september 2015 vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Daar had hij een eigen winkel, dus zelfstandig aan de slag gaan is hem wel toevertrouwd. Eenmaal in Nederland wilde hij niet stil blijven zitten. Via zijn buurman kwam hij in aanraking met het zijstromers-traject van Faber Personeel en OnderhoudNL.  Na een strenge selectie en korte opleiding is hij aan een stage begonnen bij Wits Zuid en daarna ‘blijven hangen’. Naar beider tevredenheid. Wie goed doet, goed ontmoet. Want op de vraag waar hij zichzelf over 5 jaar ziet, antwoorde Bilal ‘Bij Wits Zuid natuurlijk’.

 • Naam: Stèfan Kiel
 • Functie: Calculator bij Wits Dokkum
 • In dienst sinds: 7 mei 2001

`Het fijne van de werkzaamheden bij Wits Dokkum is de afwisseling. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Ik ben bij het hele traject betrokken, van het calculeren tot het uitvoeren van de projecten`. Stèfan is een duizendpoot die zich met verschillende projecten bezighoudt. Een voorbeeld van zo´n project is Dental Clinics. In combinatie met Van Wijnen en Comfort Partners verzorgt Wits Dokkum de verbouwingen van de tandartspraktijken die zijn overgenomen door Dental Clinics. De praktijken worden verbouwd in de huisstijl van Dental Clinics. Daarnaast heeft Wits Dokkum een brug geschilderd in Lauwersoog. Deze brug is voorzien van een gespoten embleem met het logo van Wits Dokkum. Tot slot houdt Stèfan zich bezig met werkzaamheden die binnenkomen via de website ´Uw Schilderwerk´, voormalig `Uw Huismeesters`. Via deze website kunnen particulieren aangeven welke schilders zij de werkzaamheden willen laten uitvoeren bij hun huis.

 • Naam: Roelof Westerink
 • Functie: 24/7 service medewerker
 • In dienst sinds:

‘Bij Wits heerst een fijne werksfeer met fijne collega’s.” Roelof Westerink (62) werkt al heel wat jaren voor Wits Beilen. Hij doet al het ‘bonnenwerk’ voor woningcorporaties: mutatiewoningen, nieuw geplaatste keukens en beschadigde deuren en ramen: hij weet er wel raad mee. “Het werk is afwisselend. Dat maakt het erg leuk. “Ook de bewoners zijn heel tevreden met Roelof. Met regelmaat krijgt hij gebak mee naar huis. En alhoewel dat niet in het plaatje van ‘Fit bij Wits Beilen’ past, zijn we er stiekem trots op dat hij zo door hen gewaardeerd wordt.  

 • Naam: Soerindre Somai
 • Functie: Schilder Wits Utrecht
 • In dienst sinds: 2016

“Ik werk als schilder voor Wits Utrecht. Ik ben bij Wits gaan werken omdat de functie mij aansprak en er leuke mensen werken. Wits heeft veel ervaring met projecten. Het contact met bewoners vind ik leuk – even gezellig met ze babbelen. Ik maak graag een praatje. Mijn collega ’s leren mij ook veel, zodat de kwaliteit van mijn werk omhoog gaat. Dat vind ik fijn. Over vijf jaar hoop ik nog steeds bij Wits te werken want ik heb het hier naar mijn zin. Hopelijk werken hier in de toekomst nog meer dovenschilders!” 

Soerindre Somai, als schilder in dienst bij Wits Utrecht sinds 2016. Soerindre heeft een gehoorbeperking en heeft via www.dovekwasten.nl Wits leren kennen.  

 • Naam: Nicky van Doodewaard
 • Functie: Onderhoudsschilder Wits Zuid
 • In dienst sinds: 25-02-2019

“Ik vind het een erg leuk vak.” Nicky van Doodewaard is in februari 2018 gestart als onderhoudsschilder bij Wits Zuid. Hij schildert, pakt houtrot aan en leidt collega’s op in het vak. “In de winter zat ik meestal in de w.w. omdat er dan via het uitzendbureau weinig werk is. In februari 2018 kreeg ik een telefoontje van het uitzendbureau dat er een bedrijf was die al extra schilders in kon zetten. Zo ben ik bij Wits Zuid terecht gekomen.” Wat leer jij je collega’s over de omgang met bewoners? “Ik geef zelf het voorbeeld. Ik spreek bewoners altijd netjes aan en ben altijd vriendelijk. Daarnaast is het maken en nakomen van goede afspraken belangrijk. Bewoners nemen hier soms speciaal voor vrij.” Inmiddels heeft Nicky een vaste baan bij Wits Zuid gekregen. Hij ziet zichzelf over 5 jaar nog steeds als schilder. Bij Wits Zuid natuurlijk!

 • Naam: Rogier Cores
 • Functie: Leerling-schilder bij Wits Amsterdam
 • In dienst sinds: 2016

Rogier kwam in maart 2016 in dienst als leerling-schilder bij Wits Amsterdam. Bij zijn eerste telefoontje kreeg hij toevallig direct één van de twee directeuren aan de lijn, die hem beloofde navraag te doen bij een van de leermeesters. “De volgende ochtend werd ik al teruggebeld met de mededeling dat er plek voor me was”, vertelt Rogier. “Het fijne aan Wits is het laagdrempelige contact met de mensen, zowel op kantoor als in de praktijk.”

Toen Rogier net bij Wits kwam, werkte hij in een grote ploeg op projecten voor met name woningbouwverenigingen, waar hij veel ervaring opdeed. Nu werkt hij samen met één andere schilder voornamelijk aan kleinere projecten. Rogier: “Bij de kleinere projecten is er geen voorman om op terug te vallen en moet je het werk zelfstandig indelen en uitvogelen. Daar leer je erg veel van en ook de afwisseling houdt het werk leuk en interessant.”

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak