Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

54.576 kinderen krijgen een cadeautje!

Wits ondersteunt Veroniklaas actie op radio Veronica

Geplaatst op 8 december 2015

Veronica heeft samen met de luisteraars 54.576 cadeautjes opgehaald voor Actie Pepernoot! Veroniklaas en Erik de Zwart overhandigden 4 december 2015 de cheque aan Jan Wezendonk, directeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp. De opbrengst gaat daarmee naar Actie Pepernoot waardoor dit jaar 54.576 extra kinderen een cadeautje ontvangen op pakjesavond!

Ontzettend trots op het eindresultaat

Erik de Zwart: ''De afgelopen periode is alles op alles gezet om zoveel mogelijk pakjes voor de kinderen op te halen. Samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp zijn we ontzettend trots op het eindresultaat voor Actie Pepernoot.''

Kinderen met armoede toch Sinterklaas vieren

Jan Wezendonk, directeur Nationaal Fonds Kinderhulp: ''Het mooie resultaat van onder andere de Veroniklaas-actie en de inzet van de VriendenLoterij hebben er mede voor gezorgd dat heel veel kinderen die met armoede te maken hebben nu toch Sinterklaas kunnen vieren."

Wits ondersteunt Actie Pepernoot

Wits Vastgoedonderhoud Nederland heeft gedoneerd aan Actie Pepernoot en daarom werd er onder andere 'Walk Of Life' van Dire Straits, 'One' van U2, 'I Follow Rivers' van Triggerfinger, 'Paint It Black' van The Rolling Stones en 'The River' van Bruce Springsteen op de radio afgespeeld. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Actie Pepernoot en daarmee ook bij de kinderen. Het mooie is dat met deze bijdrage Wits 100 kinderen een memorabele Sinterklaasavond geeft, dit past bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid!

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*