Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Eén loket voor alle bouwingrepen

Vastgoedonderhoud voor woningcorporaties

Ons aanbod

  • Transparante onderhoudsplannen
  • Resultaat Gericht Samenwerken
  • Betrouwbare en duurzame zakenrelatie
  • Energiezuinige maatregelen
  • Aandacht voor huurders

€ 1.300 per woning

Corporaties besteden aan één woning circa € 1.300 onderhoudskosten per jaar, stelt de Vereniging van Woningcorporaties. Zo’n hoge kostenpost verlangt een zorgvuldige besteding. Dat is óók het uitgangspunt van Wits.

Betrouwbare en duurzame zakenrelatie

Een accurate besteding van uw budget begint met een betrouwbare en duurzame zakenrelatie. Daarom gaan we graag eerst met u rond de tafel voor een vrijblijvende kennismaking en projectbespreking. Dat kan gaan over het onderhoud van een klein complex tot de renovatie van een complete wijk.

Eén loket

Wits verzorgt planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatieprojecten en het opnieuw verhuurbaar maken van woningen. Daarbij regelen wij met onze 24-uurs onderhoudsdienst allerhande reparatieverzoeken van bewoners. Zo heeft u één loket voor alle ingrepen. Lees hier over al onze diensten voor woningcorporaties.

Ketensamenwerking

Soms zijn de risico´s van uw project groot en de kosten hoog, bijvoorbeeld bij investeringsprojecten met energetische opwaardering. In dat geval streeft Wits naar een brede verantwoordelijkheid in een ketensamenwerking. Met uw vertrouwen verrassen wij u graag met aantoonbaar goede resultaten.

Aandacht voor bewoners

Bij al onze diensten staat zorgvuldige aandacht voor bewoners en gebruikers centraal. Hierdoor krijgen we doorgaans alle medewerking, zodat ook ingrijpende renovaties mogelijk zijn. Een goed voorbeeld hiervan is ons werk aan de Dwarsdijkflat in Drachten, een grootschalig isolatieproject met 100 ouderen.

‘Voor al ons werk vindt Wits draagvlak bij bewoners’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*