Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Vastgoedonderhoud in opdracht van Rijkswaterstaat

Projectkenmerken

  • Achterstallig en planmatig schilderonderhoud
  • Strakke planning
  • Constante inspectie
  • Gedetailleerde rapportages
  • Landelijk project

440 objecten op 127 locaties in Nederland

De portefeuille van Rijkswaterstaat is divers. Zo werken de Wits-bedrijven voor vier jaar aan het (planmatig) onderhoud van zoutloodsen, garages, fietsenstallingen, werkplaatsen en districtskantoren. Deze 440 objecten liggen verspreid van Texel tot Maastricht en van Eemshaven tot Vlissingen. Door onze landelijke dekking is dat geen enkel punt.

Constante bewaking

Voor dit project is een raamovereenkomst afgesloten met bouwbedrijf BAM. Dat is ons gegund door een projectplan opgesteld met ketenpartner Sigma Coatings. Het werk staat onder constante bewaking. Tot in detail worden de werkzaamheden beschreven, geborgd en beheerst. Dit garandeert ons en de opdrachtgever van kwaliteit. Niet minder belangrijk: nauwkeurige controle reduceert faalkosten.

Procesbeheersing

Tijdens de vierjarige contractduur moeten de objecten voldoen aan conditiescore 1 van 6 conform NEN 2767. Het schilderwerk moet dus in de beste staat zijn. Periodiek controleren we de kwaliteit van het verfsysteem volgens inspectiemethode NEN 2767. Zo meten we bij uitvoering van de werkzaamheden de omgevingstemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid en de natte laagdikte van de verf.

Planmatig onderhoud

Voor de werkzaamheden aan de bijzondere projecten van Rijkswaterstaat volgen we een strakke planning. Dat betekent voor de werknemers van Wits-Noord overnachtingen en lange dagen op de Waddeneilanden. Eerlijk is eerlijk: op die stukjes Nederland zit geen Wits-bedrijf.

‘Tot in detail worden de werkzaamheden beschreven, geborgd en beheerst’

Maak kennis met Wits

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*