Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uw partner in exploitatie en beheersbaarheid

Vastgoedonderhoud voor onderwijsinstellingen

Ons aanbod

  • Vrijblijvende inspectie en kennismaking
  • Meerjarenonderhoudsplanning en uitvoering
  • Kleuradviezen
  • Reële en duidelijke offertes
  • Frisse Scholen
  • Nauwelijks onderhoudsoverlast

Frisse scholen

De exploitatie en de beheersbaarheid van uw onderwijsgebouw is complex. Zo vraagt verbouwing naar flexibele en multifunctionele huisvesting speciale kennis en kunde. Ook maatregelen voor een gezond binnenklimaat (Frisse Scholen) of energiebesparing zijn gecompliceerd. Wits geeft u de antwoorden.

Meerjarenonderhoudsplanning

De werkzaamheden kunnen wij in kaart brengen met een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Hiermee maakt u doordachte keuzes in ontwikkelingsfases, renovatieplannen of bij achterstallig onderhoud. Daarbij geeft de MJOP u inzicht in de totale onderhoudskosten (voor de komende jaren) en de onderhoudsplanning. Een MJOP kan een kostenbesparing opleveren tot wel 30% op de gangbare onderhoudskosten.

Kleurenplan

Kleuren zijn van invloed op alle gebruikers van uw gebouw. Zo kunnen vergrijsde blauwe en groene tinten de concentratie stimuleren. Onze kleurspecialist schrijft een kleurenplan dat precies past bij het karakter van uw gebouw en zijn gebruikers. Behalve esthetisch, zijn de verfsystemen waarmee Wits werkt duurzaam, vuilafstotend en goed reinigbaar. 

Van planning tot uitvoering

Bij Wits heeft u één loket voor alle werkzaamheden. We overleggen met u de exacte werkzaamheden, de wijze van uitvoering en de planning. Een voorbeeldproject is het gevelwerk aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ons werk stellen wij op in transparante rapportages, analyses en kostenramingen.

Aandacht voor gebruikers

Bij al onze diensten staan aandacht voor de gebruikers van schoolgebouwen centraal. Onderhoudsoverlast probeert Wits tot een minimum te beperken. Daarvoor maken we goede afspraken. Lees op deze pagina over al onze diensten voor de onderwijsmarkt.

‘Onderwijsinstellingen staan we graag bij
met onze kennis en kunde’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*