Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Vastgoedzorg zonder risico

Vastgoedonderhoud voor vastgoedeigenaren en -beheerders

Ons aanbod

  • Landelijke dekking
  • Betrouwbare partner
  • Efficiënte planningen
  • Transparante kostenramingen
  • Snelle oplevering

Bekijk ons dienstenpakket

Betrouwbare en duurzame zakenrelatie

Een accurate besteding van uw budget begint met een betrouwbare en duurzame zakenrelatie. Dat is waar het bij Wits om draait. Daarom gaan we graag eerst met u rond de tafel voor een kennismaking en een projectbespreking. Een kennismaking en onze offerte zijn vrijblijvend.

In heel Nederland

Wits Vastgoedonderhoud bestaat uit acht onderhouds- en aannemersbedrijven, verspreid over heel Nederland. Door de landelijke dekking is uw vastgoed altijd dichtbij.

Ketensamenwerking

Soms zijn de risico´s van uw project groot en de kosten hoog, bijvoorbeeld bij investeringsprojecten met energetische opwaardering. In dat geval streeft Wits naar een brede verantwoordelijkheid in een ketensamenwerking. Wij kunnen u verrassen met aantoonbaar goede resultaten.

Snelle oplevering

Bij al onze diensten staat de zorgvuldige aandacht voor bewoners en gebruikers centraal. Hierdoor krijgen we doorgaans alle medewerking, zodat ook ingrijpende renovaties mogelijk zijn. Onze efficiënte planningen zijn ingericht op optimale doorlooptijd, duurzame kwaliteit en op snelheid. 

Van planning tot uitvoering

Bij Wits heeft u één loket voor alle werkzaamheden. We overleggen met u de exacte werkzaamheden, de wijze van uitvoering en de planning. Ons werk stellen wij op in transparante rapportages, analyses en kostenramingen. Lees op deze pagina meer over al onze diensten voor vastgoedeigenaren- en beheerders.

‘Onze planning is gericht op kwaliteit en snelle oplevering’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*