Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

We geven grip op uw gebouw

Vastgoedonderhoud voor bedrijven

Ons aanbod

  • Kleine tot grote metamorfoses
  • Transparante onderhoudsplannen
  • Energiezuinige maatregelen
  • Aandacht voor gebruikers
  • Betrouwbare en duurzame zakenrelatie

Aanvullende informatie

Huisstijl

De uitstraling van uw bedrijf spreekt de bezoekers boekdelen. Dat maakt het onderhoud aan uw gebouw extra belangrijk. Met kleine tot grote ingrepen zet Wits een bedrijfsruimte of pand naar uw hand: in de huisstijl van het bedrijf.

Metamorfose

Wits verzorgt alle typen bouwkundige onderhoudswerkzaamheden. Zo geven we een gebouw of een ruimte een compleet nieuw uiterlijk met een schilderonderhoudsbeurt en door grote of kleine verbouwingen. Daarbij kan onze kleuradviseur u adviseren met een inrichtings- en kleurenplan.

Revitaliseren

Het revitaliseren van uw bedrijfspand (waaronder verduurzamen) verzorgt Wits samen met ketenpartners. Dat kan gaan over het isoleren van gevels, vloeren en daken. Of om het plaatsen van hoogrendementsglas, gebouwgebonden installaties en zonnepanelen. Zo heeft u één loket voor alle ingrepen.

Belastingvoordeel

Het energievriendelijk verbouwen of renoveren van uw bedrijfspand kan een slimme investering zijn: de juiste maatregelen kunnen via de Energie Investerings Aftrekregeling (EIA) een belastingvoordeel geven tot 40%. Daarbij bespaart u aanzienlijk op energie- en exploitatiekosten. Wij rekenen het u graag voor.

Zorgvuldige aandacht voor gebruikers

Onderhoudsoverlast probeert Wits tot een minimum te beperken. Daarvoor maken we goede afspraken met u en de gebruikers van het pand. Onze onderhoudsplannen stellen wij op in transparante rapportages, analyses en kostenramingen. Lees op deze pagina over al onze diensten voor eigenaren en beheerders van bedrijfspanden.

‘Wits transformeert een gebouw in de stijl van uw bedrijf’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*