Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Wits Vastgoedonderhoud Noord

Vacature Woonconsulent M/V

Wij zijn

Wits Noord B.V. is een van de grootste vastgoedonderhoudsbedrijven in Noord-Nederland. Met vaste ketenpartners voert Wits Noord praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit voor onder andere corporaties en zorginstellingen. Ons werkgebied reikt tot de kop van Drenthe en de Noordoostpolder. Innovativiteit en bewonerstevredenheid zijn belangrijke speerpunten van ons bedrijf. Wits Noord maakt onderdeel uit van Wits Vastgoedonderhoud Nederland. Vanwege uitbreiding van onze projecten zijn wij op zoek naar een woonconsulent. 

Wij zoeken

Een daadkrachtige kandidaat met HBO denk en / of werkniveau die goed kan communiceren met bewoners en bewonersorganisaties, technisch medewerkers en corporatiemedewerkers. Heb je enkele jaren ervaring met begeleiding van bewoners bij vastgoedprojecten en ben je klantgericht en initiatiefrijk? De woonconsulent vervult een dynamische en uitvoerende functie. Je bent verantwoordelijk voor de sociale begeleiding van en communicatie met individuele en groepen bewoners. Je zorgt voor draagvlak en begeleid bewoners tijdens de voorbereiding en uitvoering. Je hebt veel contact met uitvoerders, technisch medewerkers en corporatiemedewerkers. Daarnaast zorg je mede voor verdere ontwikkeling van bewonerscommunicatie binnen het bedrijf. We zoeken een collega die in het bezit is van rijbewijs B en auto.

Wij bieden

  • Een uitdagende zelfstandige functie
  • Een collegiale werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.
  • Een salaris passend bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden over deze baan?

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze baan en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je sollicitatiebrief met CV naar noord@wits.nl of stuur deze per post naar:

Wits Noord B.V.
Afd. Personeelszaken
Postbus 659
9200 AR Drachten

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -