Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Wits Vastgoedonderhoud Noord

Vacature Woonconsulent (24 uur per week)

Wie zijn wij?

Wits Noord is een vastgoedonderhoudsbedrijf, gericht op bouw en onderhoud met duurzaamheid -energetische vraagstukken als specialiteit. Ons werkgebied is Noord-Nederland en wij hebben grote ambities. Momenteel draaien wij een omzet van ca. 30 miljoen en hebben de ambitie verder te groeien. Met onze vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers voeren wij praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit. Teamwork staat bij ons voorop. Voor onze vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie: Woonconsulent.

Functieomschrijving

Als woonconsulent ben jij de spin in het web gedurende het onderhoudsproces aan woningen. Voor projecten maak je een communicatieplan en stemt deze af met corporaties. Je verzorgt de communicatie richting bewoners zodat zij goed geïnformeerd zijn voor en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Doordat jij dit goed hebt geregeld kan het uitvoeringsteam de werkzaamheden op de juiste wijze uitvoeren. Dit doe je door het houden van bewoners-bijeenkomsten, maken van folders en het doen van huisbezoeken. Ook stem je continu je werkzaamheden af met corporatiemedewerkers.  

Je hebt een (interne) adviserende rol over de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. Je denkt bijvoorbeeld mee over een efficiënte en bewonersgerichte uitvoeringsplanning. Het team bestaat met jou erbij uit drie woonconsulenten waar ieder zijn eigen groot onderhoudsprojecten en verantwoordelijkheden heeft.

Waar ga jij voor?

Voor jou zijn tevreden bewoners het belangrijkste. Je denkt mee met de opdrachtgevers en de bewoners. Jij legt de lat hoog en streeft naar perfectie. Je bent constant bezig met het bedenken en uitvoeren van nieuwe vormen van communicatie afgestemd op de doelgroep. Jij voelt je verantwoordelijk om het project tot een goede afloop te begeleiden voor alle partijen.  

Wie zoeken wij?

Als woonconsulent ben jij een kei in organiseren en plannen. Communiceren met verschillende doelgroepen is voor jou gesneden koek.
 
Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Afgeronde MBO+/HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van communicatie of bouwkunde;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als woonconsulent;
  • Je bent een gedreven persoon die gaat voor een hoog tevredenheidsgevoel;
  • Van nature ben je een echte regelaar. Je kunt goed overzicht houden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt sterke affiniteit met vastgoedonderhoud en de doelgroep van corporaties.
  • Beschikt over de nodige technische kennis;
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
  • Bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt bij ons. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan uiterlijk voor 3 juni je CV + sollicitatiebrief naar HR t.a.v. Monique Monsma – m.monsma@wits.nl
Laat in je sollicitatie duidelijk naar voren komen wat je ervaring in de onderhoudsbranche is. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie bel dan met Marlies Raspe (Hoofd woonconsulenten), telefoonnummer 06 -35 11 97 39.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -