Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Wits Vastgoedonderhoud Noord

Vacature Teamleider Bouw

Vacature Teamleider Bouw

Wie zijn wij?

Wits Noord is een vastgoedonderhoudsbedrijf, gericht op bouw en onderhoud met duurzaamheid -energetische vraagstukken als specialiteit. Ons werkgebied is Noord-Nederland en wij hebben grote ambities. Momenteel draaien wij een omzet van ca. 30 miljoen en hebben de ambitie verder te groeien. Met onze vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers voeren wij praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit. Teamwork staat bij ons voorop. Voor onze vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie: Teamleider bij onze divisie Bouw. 

Functieomschrijving

Als teamleider Bouw ben je een ervaren vakman die al jaren werkzaam is als timmerman. Jij bent toe aan dat stapje meer maar wil graag betrokken blijven bij de werkzaamheden als timmerman. Je werkt mee in de uitvoering van onze projecten en geeft daarnaast leiding op het werk aan alle timmermannen, schilders en eventuele onderaannemers. Je staat in nauw contact met de uitvoerder en ben het aanspreekpunt voor de opdrachtgever wanneer deze langskomt op het project. Jij vertaalt de werkopdracht in werkinstructies en houdt controle op de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de Arbo en veiligheidsvoorschriften, jij bent verantwoordelijk op het werk hiervoor. 

Waar ga jij voor?

Voor jou is het van belang dat opdrachtgevers en medewerkers tevreden zijn. Jij zorgt dat de werkzaamheden binnen de gestelde termijn zijn afgerond en dat eventuele problemen tijdig worden geconstateerd en weggenomen. Bewoners kunnen met vragen altijd bij jou terecht en jij zorgt dat deze op de juiste wijze worden opgepakt binnen Wits Noord. Eventuele knelpunten bespreek je met de uitvoerder die eindverantwoordelijk is voor het werk. Je ziet het als een uitdaging om een team te maken van de vakmannen die met jou aan het project werken. Jij gaat voor kwaliteit voor alle partijen. 

Wie zoeken wij?

Als teamleider bouw ben je communicatief sterk en beschik je over een goed inlevingsvermogen. Je hebt al de nodige jaren ervaring als timmerman en bent nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 
Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Afgeronde MBO opleiding;
  • Minimaal 8 jaar werkervaring als timmerman;
  • Je bent een gedreven persoon die gaat voor resultaat;
  • Je beschikt over empathisch vermogen;
  • Kennis van materialen en technieken;
  • Goede mondelinge vaardigheden;
  • Bent in het bezit van VCA VOL (of bent bereid deze te behalen)
  • Bent in het bezit van rijbewijs B.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt bij ons. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan uiterlijk voor 17 juni je CV + motivatie naar HR t.a.v. Monique Monsma – m.monsma@wits.nl
Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie bel dan met Tjeerd Visser (Projectleider), telefoonnummer 06 5586 8132.