Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Wits Vastgoedonderhoud Noord

Vacature Projectcoördinator M/V

Wij zijn

Wits Vastgoedonderhoud Noord is één van de grootste vastgoedonderhoudsbedrijven in Noord-Nederland. Met zijn vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers in diverse disciplines voert Wits praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit.

Wij zoeken

Als zelfstandige projectcoördinator ben jij in je loopbaan toe aan de volgende stap. In onze gedachten heb jij MBO+/HBO werk- en denkniveau en een vakgerichte, bouwkundige opleiding. Je werkervaring heb je al enkele jaren in de onderhoudsbranche (met name voor woningbouwcorporaties) opgedaan. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en weet in te spelen op nieuwe kansen. Je bent oplossingsgericht, actief, accuraat en stressbestendig. We zoeken iemand die op een positieve en correcte wijze communiceert, zowel mondeling als schriftelijk.

Bij Wits verzorg je op jouw projecten de calculatie en werkvoorbereiding en ben je in het projectteam de schakel tussen voorbereiding en uitvoering. Je bent van A tot Z betrokken bij de realisatie van (grote) onderhoudsprojecten. In je actieve en klantgerichte werkwijze ben je dagelijks bezig met werkmethoden en kostprijsberekeningen. Resultaat gerichte samenwerking, scenario’s en meer-jaren onderhoudsbegrotingen zijn je op het lijf geschreven.

Prettige collega’s en een professioneel bedrijf

Je kunt rekenen op leuk, afwisselend werk in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze baan en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV naar noord@wits.nl. Laat in dit CV duidelijk naar voren komen wat je ervaring in de onderhoudsbranche is. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Gert Veldman (Hoofd Bedrijfsbureau), telefoonnummer 0512-334920 of 06-57930426.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -