Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Wits Amsterdam

Vacature Bouwkundig calculator

Vacature Bouwkundig calculator 

De markt is weer ontwaakt na de crisis en de klantenkring van Wits Amsterdam groeit gestaag. De vraag van klanten verandert en wij bewegen ons in rap tempo naar een integraal vastgoedonderhoudsbedrijf, waar advies en realisatie samen komen. In die groei is er ruimte voor nieuwe initiatieven om uiting te geven aan ons sociale en groene hart. Groei betekent niet alleen aandacht voor rendement en bestaansrecht voor het bedrijf, maar ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid, maar ook de vrijheid om je werk naar eigen inzicht te doen.

Wits Amsterdam is als één van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven vanuit Amsterdam werkzaam in de regio Noord-Holland, Flevoland en het Gooi. Met vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers in diverse disciplines voert Wits Amsterdam alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie: Bouwkundig calculator.

Functieomschrijving

Als bouwkundig calculator pak je omvangrijke aanvragen op voor een vaste groep opdrachtgevers (veelal woningcorporaties). Je inventariseert en inspecteert hiervoor verschillende objecten en formuleert op basis van je bevindingen meerdere plannen van aanpak voor het planmatig onderhoud en renovatie. Uiteraard stel je de bijbehorende projectdocumentatie op en zorg je voor accurate calculatie en werkbegrotingen. Ook denk je actief met de woningcorporaties mee hoe je de overlast kunt beperken en voorspelbaar kunt maken voor bewoners.

Je bent verantwoordelijk voor een gedegen aftrap van het uitvoerende project. Gedurende de uitvoering blijf je contact onderhouden met de opdrachtgever, de projectleider van ons bedrijf en alle betrokkenen om de voortgang te bewaken.

De bouwkundig calculator is resultaatgericht, heeft eerder samengewerkt met woningcorporaties, en is vanuit een adviserende rol in staat meerdere mogelijke scenario’s voor de realisatie van planmatig onderhoud en renovatie tot in detail uit te werken. Dit met de vraag van de opdrachtgever in het achterhoofd. Niet alleen om haar te ontzorgen, maar ook om hem de bevestiging te geven dat een langdurige samenwerking met Wits Amsterdam een goede keuze is geweest.

Wij zoeken

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denk niveau en een bouwtechnische of bouwkundige achtergrond;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie of als bv calculator bij een onderhoudsbedrijf, bouwbedrijf of woningcorporatie;
 • Je hebt aantoonbare kennis van planmatig onderhoud en renovatie;
 • Je bent resultaatgericht, en hebt een focus op procesoptimalisatie (LEAN werken);
 • Je hebt kennis van regelgeving in de bouw en (NEN)normeringen;
 • Je bent stressbestendig en kan zelfstandig en nauwkeurig werken en het overzicht bewaken;
 • Je voelt en gedraagt je verantwoordelijk voor het gehele proces van aanvraag tot opdracht;
 • Je bent sociaalvaardig en in staat om relaties (in- extern) te onderhouden;
 • Je bent iemand die op een positieve en correcte wijze communiceert, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij

 • Een contract voor 40 uur, met bereidheid tot flexibel werken;
 • Een uitdagende, zelfstandige functie;
 • Een prettige collegiale werkomgeving;
 • Een salaris passend bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Verder ondersteunen en faciliteren wij persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze baan en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV naar f.gommers@wits.nl. Laat in dit CV duidelijk naar voren komen wat je ervaring en/of affiniteit in de onderhoudsbranche is.

Bij vragen hebt of nadere informatie kun je contact opnemen met  Frans Gommers, 06 – 22 39 08 76.