Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Noord

Upgrading grootschalig winkelcentrum

Bekijk slideshow

Projectkenmerken

  • Upgrading winkelcentrum
  • Schilderonderhoud 
  • Reinigen natuurstenen vloer
  • Nauwelijks hinder
  • Flexibele werktijden

 

Hart van meerdere wijken

Het overdekte winkelcentrum Lewenborg (circa 8.500 m2) in de stad Groningen is met zijn dertig winkels een publiekstrekker. Veel van de 16.000 bewoners in de omliggende wijken kennen en bezoeken het winkelcentrum.

Zo min mogelijk hinder

In opdracht van de commanditaire vennootschap Renpart Retail X C.V. heeft Wits Noord enkele ingrijpende werkzaamheden in het winkelcentrum uitgevoerd. Van ons werk hadden winkeliers en winkelend publiek zo min mogelijk hinder. Zo is Wits Vastgoedonderhoud dan ook gewend om te werken.

Het werk

Binnen een maand zijn de lamellen plafonds en de betonnen pilaren geschilderd en is de natuurstenen vloer gereinigd. Voor de behandeling van het plafond zijn alle metallic geschilderde plafonddelen verwijderd, behandeld en weer herplaatst. Dat was zelfs voor Wits een uitdaging.

Strakke en flexibele planning

De plafonddelen zijn getransporteerd naar onze werkplaats in Drachten en daar wit gespoten. Het reinigen van de natuurstenen vloer is uitgevoerd op zondag, de dag waarop het winkelcentrum altijd gesloten is.

Medewerking winkeliers

Bij onze werkzaamheden kreeg Wits alle medewerking van de winkeliers. Hindernissen zijn opgelost in nauwe samenwerking en in vriendelijk overleg. Ook daardoor ondervonden bezoekers nauwelijks last van het onderhoud.

Bakkerij Teun Meindertsma

Eén van de winkels is Bakkerij Teun Meindertsma. Ondernemer Meindertsma is blij met het fris ogende winkelcentrum. ‘Het is mooi opgeknapt. En het witte plafond maakt het winkelcentrum lichter en ruimer. Dat maakt het hier voor onze klanten en voor de winkeliers plezierig toeven.’

‘Het resultaat mag er zijn… een fris en licht ogend winkelcentrum waar het prettig winkelen is’

Maak kennis met Wits Noord

Stel uw vraag aan Wits Noord

Aanhef:*