Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Schilderonderhoud The Student Hotel

‘We zochten een partner die zélf garant staat voor kwaliteit’

The Student Hotel is een jong bedrijf dat hotels exploiteert waar door het jaar heen grotendeels buitenlandse studenten verblijven die in Nederland studeren. Na afsluiting van het studiejaar fungeert het hotel in de zomermaanden als volwaardig ‘regulier’ hotel voor toeristen. Dat betekent dat er in een heel korte tijd aan het eind van het studiejaar een ronde schilderonderhoud plaats moet vinden terwijl het hotel - en elke kamer - wel gewoon ‘open’ blijft. Wits won het vertrouwen en werkt inmiddels voor de twee The Student Hotels in Rotterdam en de vestiging in Den Haag.

Snel omschakelen in de zomer

Het concept van The Student Hotel is nog jong, maar de organisatie heeft grote plannen. Asset Manager - ‘zeg maar technisch vastgoedbeheerder’ - Jan Pieter Muis: ‘Inmiddels hebben we ook twee vestigingen in Amsterdam en staan Eindhoven en Groningen op de planning. The Student Hotel is een prachtig concept waarbij een erg hoge bezettingsgraad van de kamers behaald wordt. Maar de combinatie van regulier hotel en luxe studenten-onderkomen vergt wel het nodige op het gebied van onderhoud. Vooral het snelle omschakelen in de zomermaanden is een forse klus waarbij echt geen ruimte is voor foutjes. We werken daarom alleen samen met partners die we echt vertrouwen en die zelf voor een hoge mate van kwaliteit en controle zorgen, want er is geen ruimte om in elke kamer mee te lopen en het werk door te nemen’.

‘Een forse klus waarbij echt geen ruimte is voor foutjes.’

Vastgoedonderhoud met flexibiliteit als sleutelwoord

Jan Pieter Muis over de samenwerking met Wits: ‘Met Wits hebben we een prima en efficiënte werkrelatie opgebouwd. Ze krijgen van ons een digitale tekening van alle kamers waarop we hebben aangegeven welke muren geschilderd moeten worden, want uiteraard doen we niet elk half jaar de hele kamer opnieuw. Soms woont de student op dat moment zelfs nog in de kamer en moet daar ‘omheen’ gepland worden. Flexibiliteit is dan ook het sleutelwoord. Met een totaal van zo’n 2.000 kamers heb je het dan op onderhoudsgebied over een forse klus. In Rotterdam en Den Haag werken we daarvoor dus met Wits, nadat ze ook door verffabrikant Sigma waren genoemd als een geschikte partij voor deze klus en natuurlijk ook een scherpe prijs hadden neergelegd.’

Maak kennis met Wits

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*