Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Schilderonderhoud bij Mercedes-Benz dealers

Ketensamenwerking garandeert uniforme aanpak

Werken voor een merk als Mercedes-Benz is natuurlijk prachtig, maar het brengt ook de nodige eisen met zich mee. Het project dat Wits samen met Wouters Visual Communication uitvoert is een mooi voorbeeld van ketensamenwerking. ‘Op die manier is de kwaliteit op alle verschillende Mercedes-Benz vestigingen gewaarborgd’, vertelt Dick Mooij van Wits.

Een merk van wereldklasse

Bij alle Mercedes-Benz dealers moet de showroom, de ontvangstruimte, de entree, de werkplaats en ga zo maar door worden gerestyled. En dat gaat ver bij zo’n merk van wereldklasse. Elke vloer, elke wand, elk plafond staat beschreven in het soort materiaal dat gebruikt moet worden en de kleur die het moet krijgen. Daarnaast moet er ook buiten het pand specifieke signing worden aangebracht volgens voorschriften.

‘Door ketensamenwerking waarborgen wij de kwaliteit op alle vestigingen.’

Landelijke aanpak, regionale uitvoering

Wits heeft in de voorbereiding veel nadruk gelegd op een uniforme aanpak, zodat in het hele land een identieke procedure gegarandeerd is. Zowel wat betreft de project-uitvoering als de materialen die gebruikt worden. Zo werd er ook in samenwerking met AkzoNobel (Sikkens) een verftechnisch advies opgesteld, waarin voor elk materiaalsoort dat in de restyling voorkomt, een advies voor de verf, voorbehandeling en afwerking is opgenomen.

Voor Mercedes-Benz is deze aanpak en ketensamenwerking waardevol omdat er zo  landelijke uitgangspunten liggen terwijl er toch met regionale bedrijven gewerkt kan worden. De verschillende Wits-vestigingen in het land nemen die uitvoering op zich.

Maak kennis met Wits

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*