Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Utrecht

4-jarige raamovereenkomst binnen- en buitenschilderwerk met Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam kiest Wits 

In het eerste kwartaal van 2017 gaat Wits de eerste opdracht in uitvoering nemen die onder een nieuw verworven raamovereenkomst met de Gemeente Amsterdam valt. Er waren 26 inschrijvers voor een 4-jarige raamovereenkomst voor binnen- en buitenschilderwerk van in totaal 229 panden.  Wits eindigde in de top 6 waartussen het werk wordt verdeeld, en behaalde de eerste positie op het kwaliteitsgedeelte!

Wits scoort eerste plaats op onderdeel "kwaliteit"

De Gemeente Amsterdam zette onlangs via TenderNed een openbare aanbesteding voor 229 panden uit. Daarbij ging het zowel om het binnen- als buitenschilderwerk. De aanbesteding was op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving), maar dat is iets anders dan ‘de goedkoopste’. Prijs telde voor 60% mee, maar kwaliteit ook voor 40%. Die kwaliteit werd gemeten op de onderdelen plan van aanpak, risico analyse, duurzaamheid en milieu. Wits kwam in de top 6 terecht waartussen het werk wordt verdeeld, maar behaalde de eerste plaats op het onderdeel ‘kwaliteit’.

Social Return

Onder ‘kwaliteit’ valt bijvoorbeeld ook een aspect als ‘social return’: verplicht onderdeel van de aanbesteding is het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wits heeft daarmee inmiddels ruime ervaring, bijvoorbeeld door de inzet van leerling-schilders en dove schilders. Wits kan op dat gebied meerdere relevante referentie-projecten aandragen, wat de positie in de aanbesteding uiteraard versterkt. De contracten zijn inmiddels getekend en de eerste opdrachten  gaan in het voorjaar van 2017 van start!

Maak kennis met Wits Utrecht

Stel uw vraag aan Wits Utrecht

Aanhef: