Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Vooruitdenken in bescherming en verfraaiing

Schilderonderhoud

Ons schilderonderhoudsplan

  • Vakwerk
  • Weinig onderhoudsintervallen
  • Kostenbesparend
  • Duurzaam
  • Kwaliteitsgaranties

Onderhoudsplan

Een elementair onderdeel van uw woning of vastgoed is het schilderonderhoud binnen en buiten. Hoe pakt u dat aan? Onze belofte is schilderwerk dat lang beschermt en mooi blijft. Professioneel schilderwerk dat weinig onderhoudsintervallen nodig heeft, zodat u op kosten bespaart. Dát is de basis van ons schilderonderhoudsplan. Samen met uw wensen en voorwaarden.

Alle jaargetijden

Wits werkt alle seizoenen door. Dit doen we met hierop afgestemde oplosmiddelarme verfsystemen. De werkzaamheden stemmen we af op de weersomstandigheden en op metingen van de relatieve luchtvochtigheid en temperatuur. Daarnaast beïnvloeden we de klimaatcondities met afschermtechnieken (waarvan Wits er een aantal zelf heeft ontwikkeld).

Wits staat voor vakwerk

Professioneel schilderonderhoud gaat over vooruitdenken. In verfsystemen én in vakwerk. Zo besteden we nauwgezet aandacht aan de conditie van de ondergrond. Eerst zorgen we voor een gezonde basis. Zo nodig maken we de ondergrond volledig kaal, herstellen houtrot of vervangen delen van het hout. Een voorbeeldproject is het schilderonderhoud van 640 bungalows van Landal GreenParks.

Timmerwerkplaatsen

Heeft uw project nieuwe houten elementen nodig, zoals ramen, deuren of kozijnen? Wits maakt die elementen op haar eigen machinale timmerwerkplaatsen en werkt samen met timmerfabrikanten. Hierdoor hoeft u nooit lang op een bouwelement te wachten.

Kwaliteitsgaranties en ketensamenwerking

Onze projecten staan continu onder controle van (interne) prestatiekeuringen. Zo kunnen we de kwaliteitsgaranties monitoren en bewaken. Wits voert de AF-keur voor particulieren en de VGO-keur voor woningbouwcorporaties. Voor het opstellen van verfbestekken en kleurplannen werken we nauw samen met gerenommeerde verffabrikanten, waaronder Sigma Coatings, Sikkens en Wijzonol.

‘Onze belofte is schilderwerk dat lang beschermt
en mooi blijft’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*