Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Amsterdam

Revitaliseren winkelpassage Almere Stad

Bekijk slideshow

Projectkenmerken

  • Modernisering winkelgebied
  • Timmerwerk en schilderonderhoud
  • 20 meter hoge steiger
  • Efficiënte logistiek
  • Veilig werken en winkelen

Variatie op bestaand ontwerp

De eerste huizen in Almere dateren uit de jaren 70 en 80. Uit die tijd stamt ook winkelpassage De Zoetelaar. Anno 2014 vraagt het winkelgebied om vernieuwing. Daarom bedacht Architect Q4U Design & Devise voor het bestaande ontwerp een moderne uitstraling. Eigenaar Unibail-Rodamco en beheerder PropertyView gunde Wits Amsterdam het onderhoudswerk.

Meranti panelen

De belangrijkste werkzaamheden voor Wits zijn de aankleding van de enorme gevels boven de winkelunits. Op die gevels worden houten panelen bevestigd met meranti latten. De latten en ook de huidige stalen constructie en aluminium winkelpuien krijgen een verfbehandeling. De partijen kozen voor verfsystemen van Sigma Coatings.

20 meter hoge steiger

Uit veiligheid zijn de steigers opgebouwd buiten winkeltijd. Tot diep in de nacht is gewerkt aan een 20 meter hoge steiger met een platform van 300 m2. Hierdoor is het rondvormige dak boven het winkelgebied goed en veilig bereikbaar.

Boven winkelend publiek

Een leegstaande winkel doet dienst als werkplaats. Hier maken we onder meer de meranti latten op maat en krijgt dit hout het nodige lakwerk. Dit project is een toonbeeld van efficiënte logistieke inrichting en organisatie. Hierdoor merken winkeliers en winkelend publiek weinig van ons werk. Dat zal na de oplevering beslist anders zijn.

‘Dit project is een toonbeeld van efficiënte logistieke inrichting en organisatie’

Maak kennis met Wits Amsterdam

Stel uw vraag aan Wits Amsterdam

Aanhef:*