Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Één contactpersoon, van slopen tot opleveren

Revitalisatie en onderhoud Bright Office kantoor in Amsterdam

Slopen en turn-key opbouwen 

Wits en BNP Paribas Real Estate werken al geruime tijd samen voor het onderhoud van kantoorgebouwen. Het revitaliseren van twee complete verdiepingen in het Bright Office kantoor in Amsterdam betekende een nieuwe dimensie in de samenwerking. Daar waar Wits voorheen vooral in beeld was voor het schilderonderhoud, is hier juist het hele traject in uitvoering genomen door Wits.

In krap vier maanden twee verdiepingen compleet gestript en stap voor stap weer opgebouwd.

Callcenter blijft open

Allereerst zijn de twee verdiepingen in het pand nagenoeg ‘gestript’. Wanden, vloeren, plafonds, leidingen: alles is verwijderd. Extra uitdaging daarbij was dat er een callcenter in het pand zat – en dus kon hak- en breekwerk alsmede het afvoeren van puin alleen buiten kantoortijden worden gedaan. Het sloopafval werd overigens met een interne goederenlift afgevoerd en ook direct gescheiden, zodat het gerecycled kon worden.
Vervolgens is het pand stap voor stap weer als nieuw opgebouwd. Leidingen voor computers, wanden plaatsen en stucen, systeemplafonds plaatsen en tenslotte natuurlijk ook het schilderwerk. Resultaat: twee prachtige verdiepingen turn-key voor een volgende huurder. En dat in een tijdsbestek van 4 maanden.

Maak kennis met Wits Amsterdam

Stel uw vraag aan Wits Amsterdam

Aanhef:*