Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Besparen op onderhoud met RGVO

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Voordelen Wits Onderhoudssysteem

  • Financiële zekerheid op langere termijn
  • Lagere onderhoudskosten per onderhoudscyclus
  • Maatwerk en daarmee afgestemd op uw onderhoudsstrategie  
  • Hoog kwaliteitsniveau
  • Geen langdurig contract, maar een intentieverklaring voor één of meerdere onderhoudscycli
  • Duidelijke inspectiemethoden

Wits Onderhoudssysteem

Hoe blijven de kosten voor vastgoedonderhoud beheersbaar? Een sluitend antwoord hierop is het unieke Wits Onderhoudssysteem (WOS). Met dit scenario zijn uw onderhoudskosten lager dan met de traditionele onderhoudscontracten. Kostenverlaging is dan ook de opzet en het doel van WOS.

Uniek maatplan

WOS is primair gericht op grondgebonden gebouwen en de buitenschil van uw vastgoed. Hierbij gaat het primair om schilderwerk en secundair om bouwkundige werkzaamheden. Het onderhoudsplan stellen we af op uw budget, kosten aan meerwerk sluiten we uit. Dit maatplan wordt minimaal een onderhoudscyclus uitgevoerd (de periode tussen twee schilderbehandelingen).

Werkzaamheden

Uw vastgoed wordt met vaste regelmaat geïnspecteerd. Gebreken of schade herstellen we direct. Dat kan gaan over houtrotherstel, de bescherming van betonbewapening of het plaatsen van nieuw glas. Omdat vervolgschade wordt ingedamd, blijven onderhoudskosten laag en beheersbaar.

Bevindingen en rapportages

Alle onderhoudsinformatie over uw vastgoed wordt opgeslagen in het overzichtelijke online WOS-programma. Met een eigen code krijgt u tot alle gegevens toegang.

‘Met WOS garanderen we een constant en beheersbaar onderhoudsniveau’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*