Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Zuid

Planmatig onderhoud voor De Goede Woning-Neerijnen

Klaar voor de toekomst

Wits Zuid werkt al zo’n 20 jaar met langdurige onderhoudsovereenkomsten. Ruim 3.400 woningen van Kleine Meierij, 15 VvE’s, een kerk en een hockeyaccommodatie werden al eerder op deze manier bediend. ‘Waar het om draait is dat Wits een nette en functionele woning of ruimte regelt, en dat voor een vast bedrag per jaar’, vertelt Paul van Schaaijk van Wits Zuid. ‘Of er binnen die overeenkomst nu behoefte is aan schilderwerk of ander onderhoud maakt eigenlijk niet uit: de overeenkomst bestaat op basis van wederzijds vertrouwen. Wij regelen gewoon dat het er altijd netjes bij staat.’

Resultaatgericht Samenwerken

Samenwerking op langere termijn heeft sowieso de toekomst, want bedrijven kunnen dan maximaal op elkaar inspelen waardoor het langdurig onderhoud efficiënter, goedkoper en duurzamer kan worden uitgevoerd. Wits speelt al langer op die ontwikkeling in en kon zo ook De Goede Woning-Neerijnen een mooi voorstel doen met een vaste prijs per jaar voor het planmatig onderhoud voor de komende 15 jaar.

Tevreden huurders

De Goede Woning-Neerijnen is een woningbouwvereniging in Gelderland met ruim 700 huurwoningen in de omgeving van Waardenburg en Haaften. De klanttevredenheid van de huurders staat hoog in het vaandel en dat is de reden waarom de positieve uitslag van de bewonersenquête van doorslaggevend belang was bij de keuze voor Wits.

Maak kennis met Wits Zuid

Stel uw vraag aan Wits Zuid

Aanhef:*