Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Grondig onderhoud uitgevoerd aan 17 woningen Jan Haeckenhof

Planmatig onderhoud complexen Woonlinie 2017

Al jaren is het zo dat Wits in juli de aanvraag krijgt voor de werkzaamheden van het planmatige onderhoud voor het daaropvolgende jaar. Wits heeft daarmee voldoende tijd om het werk op te nemen, de woningen te inspecteren en een goede offerte te maken.

Onderhoud complexen Woonlinie

Natuurlijk doet Woonlinie dat per complex(en) met één onderhoudsbedrijf, want bij Woonlinie weten ze ook dat goed werk ook goed beloond moet worden. Zo is in oktober voor de onderhoudsbedrijven al duidelijk wat ze het volgende jaar gaan uitvoeren. Daarbij wordt gekeken om het onderhoud aan de complexen die er zich voor lenen, uit te voeren in de winterperiode.

Goed voorbereid om alle Woonlinie woningen toekomstbestendig te maken.

Tijdige start

In 2017 zijn de werknemers van Wits in de eerste week van januari al begonnen aan de 74 woningen die voor dit jaar in de planning stonden. Één complex springt er daarbij uit qua hoeveelheid van werkzaamheden; de 17 woningen aan de Jan Haeckenhof. Hier werd half april gestart met de bouw van een vaste stalen steiger om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Er is een grote hoeveelheid houtrot en detailverbetering die uitgevoerd moest worden. De dakkappellen werden opnieuw opgebouwd om lekkages in de toekomst te voorkomen, het houtwerk van de goten werd vervangen, uitpandig werden alle glaslatten vervangen en neuslatten geplaatst, en alle kozijnen, ramen en deuren werden gecontroleerd, en daar waar nodig hersteld. Al het uitpandige schilderwerk wordt geheel afgebrand en krijgt een nieuw verfsysteem, het inpandige werk wordt overgeschilderd, zodat het geheel er weer voor lange tijd prima bij staat. Al met al een mooi voorbeeld hoe je door gericht samenwerken het beste resultaat kunt behalen.

Maak kennis met Wits Vastgoedonderhoud Zuid

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*