Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoed Nederland

Planmatig onderhoud 47 Ahold vestigingen

Eerste landelijke project in opdracht van Ahold

Na het uitbrengen van een scherpe prijs in combinatie met een kwalitatief goed uitvoeringsplan mocht Wits voor 47 locaties van Ahold tussen juli en december van dit jaar het buitenschilderwerk uitvoeren. De landelijke aanwezigheid van Wits gecombineerd met de regionale binding was ook een belangrijke reden voor het binnenhalen van dit project. bbn adviseurs voerde in opdracht van Ahold de regie over het project. Een prachtig project om het jaar mee af te sluiten, waarbij we de expertise van Wits hebben kunnen laten zien bij een  gerenommeerde en voor Wits nieuwe opdrachtgever.

Buitenschilderwerk winkels van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall

bbn adviseurs ging in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction op zoek naar een geschikte partner voor het buitenschilderwerk van 47 Ahold panden verspreid over heel Nederland. Daar zaten panden van Albert Heijn bij, maar ook van Etos en Gall & Gall. bbn bezocht elke vestiging en bracht het benodigde onderhoud in kaart waarna offertes werden aangevraagd.

‘Landelijke dekking met lokale binding steeds vaker gevraagd.’ 

Uitvoerig advies in samenwerking met Sigma Coatings

Wits kon als landelijke aanbieder met veel lokale vestigingen een mooie prijs bieden voor het schilderwerk. Daarnaast werd in samenwerking met Sigma Coatings een uitvoerig advies opgesteld met betrekking tot het te plegen onderhoud. Die factoren samen zorgden ervoor dat de opdracht verkregen werd. Ahold is voor Wits een nieuwe opdrachtgever en natuurlijk een prachtige naam om voor te werken. De samenwerking met bbn adviseurs – dat het aanspreekpunt voor Wits was in deze opdracht – verliep prima en het werk werd dan ook binnen de vastgestelde periode opgeleverd.

Maak kennis met Wits

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*