Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Vernieuwing in vastgoedonderhoud

Nieuwe toekomst voor bestaande kantoorpanden

Bekijk slideshow

STERK in vastgoedonderhoud

  • Het revitaliseren van kantoorpanden
  • Een grondige opknapbeurt
  • Uw kantoren weer up-to-date
  • En direct klaar voor gebruik
  • Een kostenefficiënte en duurzame oplossing.

Eén aanspreekpunt voor het revitalisatieproject

Kantoorpanden hebben we te over in Nederland. Maar er staan veel panden leeg, te wachten op nieuwe huurders of op een nieuwe bestemming. Wits heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met het revitaliseren van die kantoorpanden. Na zo’n grondige opknapbeurt zijn de kantoren weer up-to-date en klaar voor gebruik. Een kostenefficiënte, maar ook duurzame oplossing, want zo hoeven er minder nieuwe kantoorpanden te worden gebouwd en worden bestaande panden opnieuw benut.

Het hele traject in handen

Wits is voor veel verschillende opdrachtgevers zoals vastgoedeigenaren, beheerders, verhuurders en huurders een vaste partner geworden in de revitaliseringsprojecten. Wits neemt dan ook het hele traject in handen: wanden zetten, plafonds plaatsen, vloeren afwerken, elektra, loodgieterswerk en schilderwerk. Wits neemt daarbij de coördinatie en uitvoering volledig voor haar rekening. Dat betekent veel gemak voor de opdrachtgever, die dus maar met één partij contact hoeft te houden.

Afgeronde revitalisatie projecten

Drie bedrijfsverzamelgebouwen in Utrecht

Aan de Atoomweg in Utrecht staan drie bedrijfsverzamelgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 4.535 m2. Wits renoveerde de hele gevel en verbouwde de entree. Inpandig werd het kantoor helemaal opnieuw ingedeeld en ingericht op basis van ‘het nieuwe werken’. 

Wits zorgde voor de sloop van de bestaande inrichting en het opbouwen van het gehele vernieuwde interieur. Hiervoor werden nieuwe glaswanden, systeemplafonds, deuren en geluidsschotten geplaatst, vloerbedekking gelegd en het sanitair vernieuwd. Daarnaast werd alle elektra aangepakt en het luchtbehandelingssysteem onder handen genomen, maar ook de keukenmontage, het loodgieters- en schilderwerk werd door Wits uitgevoerd en/of gecoördineerd. Alles in één hand en met één aanspreekpunt.

‘Wits neemt de coördinatie en uitvoering volledig voor haar rekening.’

Nieuwe inrichting kantoorpand in Almere

In Almere werd de inrichting van een kantoorpand volledig vernieuwd: door de toepassing van glaswanden, andere verlichting en fris schilderwerk ontstond er een licht en ruimtelijk kantoor. Ook aan de Oudenoord in Utrecht stripten we een kantoorpand volledig en bouwden het weer op volgens de huidige norm. Dit soort revitaliseringsprojecten is Wits op het lijf geschreven.

Maak kennis met Wits

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*