Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Bescherming van metaal en constructies

Metaalconservering

Metaalconservering

  • Bruggen & sluizen
  • Opslagtanks
  • Gevelbekleding
  • Raamsystemen
  • Betonbewapening
  • Skeletten

Duurzaam renoveren en conserveren

Het onderhoud van metalen is een expertise die Wits tot in de finesses in de vingers heeft. Daarom wordt Wits over het hele land gevraagd voor het duurzaam renoveren en conserveren van bijvoorbeeld bruggen, sluizen en opslagtanks.

Bescherming van metaalconstructies

Aan de metaalconstructie ontleent een bouwwerk niet zelden zijn kracht. Daarom is conservering van metaal van essentieel belang voor de levensduur en de veiligheid van een bouwwerk. Zonder onderhoud ontstaat onder meer betonrot of corrosie, de grootste bedreiging van metaal.

Betonrot of corrosie

Onze verftechnische adviezen voor metaalconservering zijn stevig onderbouwd. Hoofdonderdeel is het beperken dan wel vermijden van roest op alle soorten metalen ondergronden, waaronder staal en ijzer. Daar stemmen we al onze producten en toepassingsmethoden op af.

Technische onderbouwing

Het is onze taak u goed te adviseren over de vaak dure professionele verfsystemen. Daarvoor laten we ons voorlichten door technische afdelingen van gerenommeerde verffabrikanten, waaronder Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol. Een voorbeeldproject is de Schreiersbrug in Dokkum.

‘U kunt vertrouwen op onze expertise in metaalconservering’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*