Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Het ambacht leren van bevlogen leermeesters

Leerbedrijf Wits Zuid

Leerbedrijf bij uitstek

  • Aandacht, tijd en energie
  • Erkend leerbedrijf
  • Bevlogen leermeesters
  • Werkgarantie
  • Blijvende (bij)scholing

Vakkundige instroom

Wits Zuid staat al jarenlang geregistreerd als erkend leerbedrijf bij Savantis, kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven. Dankzij erkende leerbedrijven wordt vakkundige instroom geborgd. Bij Wits Zuid kunnen leerlingen van schildersvakscholen het ambacht leren van bevlogen leermeesters.

Eigen visie over opleiden

Savantis heeft de kwaliteit van opleidingsbedrijf Wits Zuid in 2014 beloond met een nominatie voor de verkiezing van Beste Leerbedrijf, sector schilderen en onderhoud. Aanleiding voor de nominatie was de eigen visie over opleiden en de bijzondere aanpak.

Beste Praktijkopleider

Schilderleermeester Michel den Boer is in 2014 gekozen als Beste Praktijkopleider. Den Boer vertegenwoordigt de kwaliteiten van de elf praktijkopleiders en vijf leerlingen van Wits Zuid. Het is de kroon op het werk van projectleider John van Moorsel, die zich al jarenlang inzet voor het opleiden van leerlingen.

Vertrouwensband

De jury van Savantis concentreerde zich met name op scholing, communicatieve vaardigheden en persoonlijke invulling door de praktijkopleiders. Uit het juryrapport over winnaar Michel den Boer: ‘Deze bescheiden praktijkopleider is een rots in de branding voor zijn leerlingen. Hij geeft hen het vertrouwen om zich op het juiste niveau verder te ontwikkelen, met aantoonbaar resultaat.’

Baan en studie

De opleiding bij Wits Zuid levert de leerling in de regel een vaste baan op. Na afronding van de schildersvakschool kunnen de jonge vakschilders direct aan de slag. Wits stimuleert zijn schilders om door te gaan met scholing in bepaalde expertises, waaronder de opleiding houtrenovatie.

‘Onze ambacht dragen we graag over aan de volgende generatie’

Maak kennis met Wits Zuid