Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uw garantie voor kwaliteit

Kwaliteitsgaranties

Keurmerken & certificaten

Keurmerken en certificaten zijn voor u bewijsvoeringen van kwaliteit. Het merendeel van de Wits-bedrijven beschikt over de belangrijkste nationaal erkende kwaliteitsgaranties voor de bouw.

Keurmerk veilig werken

Wits werkt veilig. Die veiligheid geldt voor u, uw klanten en voor onze medewerkers. Die veiligheid wordt geborgd door VCA, een keurmerk voor risicovolle werkzaamheden. De meeste Wits-bedrijven voeren VCA**, het hoogste niveau.

Gecertificeerd voor vastgoedonderhoud en renovaties

Wits voert de VGO-keur, een richtlijn voor woningbouwcorporaties. Dit keurmerk stelt stevige eisen aan kennis, ervaring en uitvoering van resultaatgericht onderhoud, renoveren en samenwerken. Daarop wordt Wits jaarlijks getoetst. Dat houdt ons scherp.

Gekwalificeerd onderhoudsspecialist

De AF-erkenning is een handvat voor particulieren. Als AF-erkend bedrijf levert Wits optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. De kwalificatie geldt voor de expertises schilderwerk, onderhoud, metaalconservering en glaszetten. Daarvoor hebben onze medewerkers de vak- en bedrijfstechnische diploma’s, een voorwaarde van de AF-erkenning.

KOMO-keur

Wits heeft KOMO®-kwaliteitsverklaringen voor (de uitvoering van) diverse producten en diensten. Dit betekent dat deze producten en diensten voldoen aan Nationale Beoordelingsrichtlijnen (BRL’s). Jaarlijks wordt Wits gecontroleerd of we werken volgens die richtlijnen. 

Onderhoud.nl en Bouwend Nederland

Wits Vastgoedonderhoud is aangesloten bij de brancheverenigingen OnderhoudNL en Bouwend Nederland. Hierdoor blijven we goed op de hoogte van ontwikkelingen in de bouwsector. En we bouwen we via deze verenigingen nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden op. Ook deze participatie draagt bij aan onze kwaliteit.

Erkend leerbedrijf

Wits draagt het ambacht over aan jongeren met passie voor het vak. Alle Wits-bedrijven hebben daar de erkenning voor. Op die manier investeren we in de toekomst en in de kwaliteit van onze professie.

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*