Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Comfortabel en energiezuinig wonen

Isolatietechniek

Voordelen van isolatie

  • Hoog wooncomfort
  • Opwaardering energielabel
  • Geluidwerend
  • Warmtebehoudend
  • Koudebestendig

Hoger energielabel

Isoleren is de belangrijkste maatregel om uw vastgoed naar een hoger energielabel te krijgen. Het is een complexe bouwkundige ingreep. En daarvoor weten veel opdrachtgevers Wits te vinden.

Kostenbesparend

Het isoleren van een woning is dé manier om energie en kosten te besparen. Daarbij is isolatie geluiddempend. Zo hoort u als bewoner nog maar weinig van buren en wijk. Anders gezegd: de kostbare en intensieve ingreep verdient zich zonder meer terug. In woonlasten en in wooncomfort.

Samenhang installatievoorzieningen

(Na-)isolatie luistert nauw. Zo gaan isolatiewerkzaamheden meestal samen met het plaatsen van dubbel glas en nieuwe ventilatievoorzieningen. Ook daarin voorziet Wits. Hiervoor werken we samen met andere expertises in de bouw, waaronder technische dienstverleners en installateurs.

Bewoners

De bouwkundige ingrepen geven bewoners onvermijdelijk enige overlast. Dit probeert Wits zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door het werk in samenspraak te plannen. En door de bewoner precies te vertellen wat we gaan doen. Een goed voorbeeld hiervan is ons werk aan De Dwarsdijkflat in Drachten, een grootschalig isolatieproject met 100 oudere bewoners.

‘Isoleren is de beste ingreep om energie en kosten te besparen’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*