Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Energiebesparing met Wits Zuid

Hoogwaardige woningisolatie tegen scherpe prijs

Aanpak en doelen

  • Energiescan
  • Bouwkundige beoordeling
  • Hoogwaardige woningisolatie
  • Lagere energiekosten
  • Hoger energielabel
  • Scherpe prijs

Maak kennis met Wits Zuid

In Uden en omstreken

Stichting ’T HUIS WARM heeft dezelfde idealen als Wits Vastgoedonderhoud. En dat is de verlaging van energieverbruik door woningisolatie. De stichting informeert en adviseert woningeigenaren in Uden en omstreken over energievraagstukken en levert hoogwaardige woningisolatie tegen een scherpe prijs.

Energetisch specialist

Wits Zuid leidt het isolatieproces in goede banen. Vanaf de begane grond tot aan de nok maken wij een energiescan en een bouwkundige beoordeling van uw vastgoed. Met een infraroodcamera wordt zichtbaar waar de meeste warmte het pand verlaat. U krijgt inzicht in de energetische staat van uw woning en de mogelijkheden tot verbetering.

Voordelen van isoleren

Een goed geïsoleerde woning geeft u een aantal voordelen. U bespaart op uw energierekening, uw wooncomfort neemt toe en uw vastgoedwaarde stijgt. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu. Woningisolatie is één van de expertise van Wits.

Hoger energielabel

Isoleren is de belangrijkste maatregel om uw vastgoed naar een hoger energielabel te krijgen. Het is een complexe bouwkundige ingreep. En daarvoor weten veel opdrachtgevers Wits te vinden. Zo is Wits Zuid verantwoordelijk voor een grootschalig project van EnergieUden en Boekel Energie.

Klimaatbrief

In het grotere plaatje levert u een bijdrage aan een klimaatneutraal Nederland voor het jaar 2050, omschreven in deze klimaatbrief van de Europese Commissie. Een klimaatneutraal Nederland is onze stip aan de horizon. Daar werken we stelselmatig naar toe.

Meer weten?

Stichting ’T HUIS WARM, een initiatief van EnergieUden en Boekel Energie, wordt ondersteund door provincie Noord-Brabant. Bent u bewoner in Uden of omstreken? Maak dan van onze diensten gebruik via ’T HUIS WARM. Woont u elders? Benader ons dan rechtstreeks voor nadere informatie.

‘Een klimaatneutraal Nederland is onze stip aan de horizon. Daar werken we stelselmatig naar toe’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Zuid

Aanhef:*