Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Eén loket voor al het werk

Groot onderhoud en renovatie

Dienstenpakket

  • Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)
  • Wits Onderhoudssysteem (WOS)
  • Gevelrenovatie
  • Mutatieonderhoud
  • Betonrenovatie
  • Isolatie
  • Timmerwerk

Vastgoedonderhoudsbedrijf

U kunt bij ons terecht voor totaalonderhoud en voor deelprojecten. Dit kan gaan over de aanpak van een complete wijk. Of om deelprojecten, zoals het plaatsen van nieuwe keukens of badkamers. Een voorbeeldproject is de renovatie van vakantiepark Hof van Saksen.

Resultaatgericht Samenwerken

Voor groot onderhoud en renovatie werkt Wits volgens de methode Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Deze samenwerkingsvorm leidt aantoonbaar tot lagere proceskosten, kortere doorlooptijden en grotere tevredenheid bij bewoners en gebruikers dan de traditionele bouwprocessen.

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Schilderwerk en de daarbij behorende werkzaamheden brengen we voor u in kaart met het overzichtelijke Wits Onderhoudssysteem (WOS). Met dit flexibele maatplan speciaal voor grondgebonden gebouwen, zijn uw onderhoudskosten lager dan met de traditionele onderhoudscontracten. 

Planning & controle

We stemmen een volledig plan met u af gericht op beschermen, verfraaien en verduurzamen. Over de uitvoering houden we u goed op de hoogte. Zo kunt u planningen en rapportages volgen via de online programma’s van WOS en RGS.

Ketensamenwerking

Wits is een groot pleitbezorger van intensieve ketensamenwerking en kennisdeling. We werken intensief samen met andere deskundige bedrijven. Dat is efficiënt, effectief en handig. Op die manier komt u op één loket voor al het werk. 

‘We werken met een pakket aan services en diensten voor alle type onderhoud’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*