Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Van eeuwenoud ambacht naar het vastgoedonderhoud van nu

Geschiedenis

Historische feiten

  • Ontstaan: 1899, Leeuwarden
  • Oprichter: Willem Klaas Wits
  • Locatie: landelijk
  • Krachtenbron: kennisdeling en intensieve samenwerking
  • Centraal: opdrachtgever en vastgoedgebruiker

Economische bestaanszekerheid

Wits Vastgoedonderhoud Nederland bestaat meer dan 120 jaar. Die economische bestaanszekerheid is een belangrijke pijler van ons bedrijf. Als financieel gezonde onderneming kunnen we prestatiegericht werken en staan we borg voor kwaliteit op lange termijn. Of het nu gaat om totaalonderhoud of om deelprojecten.

Landelijke dekking

Het fundament van Wits is gelegd in 1899. Dan start Willem Klaas Wits in Leeuwarden een schildersbedrijf. De jonge schilderondernemer profileert zich op kwaliteit en klanttevredenheid. Dat maakt hij ook waar. Om ook andere opdrachtgevers in het land te kunnen bedienen, openen de zonen van Wits vestigingen in Amsterdam, Groningen en Utrecht. Al snel volgt landelijke dekking.

Schitterend teamwork

In 2008 kopen acht Wits-vestigingen de holding Wits. De moedermaatschappij wordt nu vertegenwoordigd door eigenaren van Wits-bedrijven. Onderling versterken de bedrijven elkaar door kennisdeling en intensieve samenwerking. Door die bundeling van krachten heeft Wits op ieder project een deskundig antwoord.

‘We werken resultaatgericht en leveren kwaliteit op lange termijn’

Verbintenis met opdrachtgevers en gebruikers

De spil waar alles bij Wits om draait, zijn de opdrachtgever en de gebruikers van het vastgoed. De levensloop van Wits garandeert een duurzame samenwerking. Verankerd met de organisatie, is de kwaliteitsbelofte van Willem Klaas Wits. Die wordt aangetoond door onze marktbelofte. Schitterend Teamwork en Efficiënte Renovatie & Onderhoudskracht (STERK).

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*