Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Verduurzaming van woningen en gebouwen

Duurzaamheid gebouwen & vastgoed

Energetische taken

  • Isoleren
  • Gevelrenovatie
  • Toepassen van HR++ glas
  • Plaatsen van installatievoorzieningen
  • Dakisolatie

Waardestijging

De verduurzaming van gebouwen neemt een hoge vlucht. En dat is mooi. Voor de bewoner, het milieu en de waarde van uw vastgoed.

Hoger energielabel

Door energetische ingrepen verbetert u het wooncomfort. Zo krijgt u een warme woning in de winter en is het huis koel in de zomer. Stookkosten worden aanzienlijk verminderd. En met de juiste maatregelen krijgt uw vastgoed een hoger energielabel.

Complexe bouwkundige ingrepen

Nieuwe woningen worden al energiezuinig en energieneutraal gebouwd. Maar voor bestaande woningen is een complexe renovatie nodig. Omdat de bouwkundige toepassingen consequenties hebben voor de bewoner, bijvoorbeeld. En omdat op bestaande woningen niet alle technieken gemakkelijk zijn toe te passen. Hoe pakt u energetische verduurzaming dan toch aan?

Elke bouwspecialist doet mee

Daarin ondersteunt Wits u met een visie en een compleet plan van aanpak. Daarvoor werken we nauw samen met ketenpartners, waaronder technisch dienstverleners en erkende installatiebedrijven.

Aandacht voor de bewoner

We maken een grondig plan waarbij veel aandacht is voor de bewoner. Een goed voorbeeld hiervan is ons werk aan De Dwarsdijkflat in Drachten, een grootschalig isolatieproject met 100 oudere bewoners.

‘We ontwikkelen gezamenlijk een visie voor het verduurzamen van uw vastgoed’

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Aanhef:*