Wits vastgoedonderhoud Nederland

Menu

Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Noord

Aardbevingsschade herstel 24 woningen Wooncorporatie Lefier Groningen

Alle herstelwerkzaamheden onder één dak voor huurders Lefier

De aardbevingen in Groningen hebben forse schade opgeleverd in de regio, waaronder ook bij huurwoningen in de stad Groningen. Projectopzichter Former Kuipers van Lefier: ‘Eind 2014 zijn er twee aardbevingen geweest in de buurt van Hoogezand-Sappemeer en de stad Groningen. We kregen in totaal zo’n 800 schademeldingen binnen, waarvan ongeveer 200 uit de stad Groningen’.

Schadeherstelprogramma

Kuipers vervolgt: ‘Uit een eerste inventarisatie bleek ook bij onze huurwoningen in de wijk Lewenborg de schade omvangrijk te zijn. We hebben daarom een schadeherstelprogramma opgezet en daar geschikte partijen voor gezocht, zo kwam ook Wits in beeld.’

‘De aardbevingsschade is voor de bewoners al vervelend genoeg.’

Regionaal en allround

Voor Lefier was het vooral belangrijk om regionale partners te vinden die alle hersteldisciplines onder één dak aanbieden. ‘Wits kon al die werkzaamheden aanbieden en was daarmee een allround-partner voor ons, die zich bovendien erg flexibel opstelde’ vervolgt Kuipers.

Woonconsulent

Bij dit soort projecten is de communicatie met de bewoners van groot belang. De schade is voor de bewoners al vervelend genoeg. Wits werkt met een woonconsulent die in goed overleg met de vaklieden contact houdt met de bewoners. Op die manier wordt de overlast zover mogelijk beperkt en kan er efficiënt doorgewerkt worden.

Maak kennis met Wits Noord

Stel uw vraag aan Wits Noord

Aanhef:*