Vastgoedonderhoud met flexibiliteit als sleutelwoord Uitgevoerd door Wits Vastgoedonderhoud Nederland

Opdrachtgever: The Student Hotel

The Student Hotel is een jong bedrijf dat hotels exploiteert waar gedurende het studiejaar met name buitenlandse studenten verblijven die in Nederland studeren. Na afsluiting van het studiejaar, fungeert het hotel in de zomermaanden als volwaardig ‘regulier’ hotel voor toeristen. Dat betekent dat er in een heel korte tijd aan het eind van het studiejaar een ronde schilderonderhoud plaats moet vinden terwijl het hotel - en elke kamer - wel gewoon open blijft. Wits won het vertrouwen en werkt inmiddels voor diverse vestigingen van The Student Hotel.

Snel omschakelen
Op voorspraak
Geen ruimte voor fouten

‘Een forse klus waarbij echt geen ruimte is voor foutjes.’

Jan Pieter Muis, Director Asset Management, over de samenwerking met Wits: ‘Vooral het snelle omschakelen in de zomermaanden is een forse klus waarbij echt geen ruimte is voor foutjes. We werken daarom alleen samen met partners die we echt vertrouwen en die zelf voor een hoge mate van kwaliteit en controle zorgen, want er is geen ruimte om in elke kamer mee te lopen en het werk door te nemen. Met Wits hebben we een prima en efficiënte werkrelatie opgebouwd. Ze krijgen van ons een digitale tekening van alle kamers waarop we hebben aangegeven welke muren geschilderd moeten worden, want uiteraard doen we niet elk half jaar de hele kamer opnieuw. Soms woont de student op dat moment zelfs nog in de kamer en moet daar ‘omheen’ gepland worden. Flexibiliteit is dan ook het sleutelwoord. Met een totaal van zo’n 2.000 kamers heb je het dan op onderhoudsgebied over een forse klus. Daarvoor werken we dus samen met Wits, nadat ze ook door verffabrikant Sigma waren genoemd als een geschikte partij voor deze klus en natuurlijk ook tegen een scherpe prijs.

Vastgoedonderhoud met flexibiliteit als sleutelwoord
Vastgoedonderhoud met flexibiliteit als sleutelwoord
Vastgoedonderhoud met flexibiliteit als sleutelwoord
Dick
Heb je vragen?


  • Dick Mooij
  • d.mooij@wits.nl
  • 06 351 121 00
Neem contact op met Dick

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak