Soepel rijdend treintje zorgt voor succesvol project

Begin 2021 ontving Marcel Voorting, bedrijfsleider van Wits Haaglanden Van Benten een aanvraag voor een complex van 32 grondgebonden woningen in de wijk Beverwaard in Rotterdam. De aanvraag kwam van woningverhuurder Heimstaden en bestond uit het vervangen van de draaiende delen, het plaatsen van HR++ isolatieglas en het gehele buitenschilderwerk conform technisch advies van Sigma Coatings.

Van inmeten tot afhangen
Om een hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen zo laag mogelijke kosten, is er voor de draaiende delen gekozen om samen te werken met Weekamp Deuren. Zij zijn gespecialiseerd in projectmatige renovatie van woningprojecten.

De draaiende delen met KOMO-keur werden in de fabriek van Weekamp voorzien van HR++ isolatieglas, een ventilatierooster, hang- en sluitwerk en alzijdig afgelakt. Tijdens de uitvoering hebben wij met onze ketenpartners een treintje gevormd waarbij eerst de draaiende delen zijn vervangen. Vervolgens is het HR++ isolatieglas door Oostdijk geplaatst en tenslotte werd het buitenschilderwerk verzorgd door Wits Haaglanden van Benten.

Oplevering
Onder toeziend oog van technisch manager Martijn van den Berg van Heimstaden waren bij de oplevering geen opleverpunten. Zowel de opdrachtgever als de bewoners waren erg tevreden. Werken met vaste teams en wederzijds bekende verwachtingen toont de kracht van ketensamenwerking en het mooie resultaat op dit project.

Heb je vragen?


  • Marcel Voorting
  • m.voorting@wits.nl
  • 06 - 11 88 48 48
Neem contact op met Marcel

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak