Op de fiets naar het werk: Landal Esonstad Uitgevoerd door Wits Dokkum

Opdrachtgever: Wits Noord b.v. in opdracht van C.V. Esonstad UA

Halverwege februari 2019 heeft Wits Noord gezamenlijk met Wits Dokkum overeenstemming bereikt met Landal Esonstad te Anjum, over het uitvoeren van diverse werkzaamheden voor een periode van 20 jaar. Voor 221 woningen, het restaurant en de winkels zal het buitenonderhoud aan de hand van een meerjaren onderhoudsbeleid worden uitgevoerd. Een groot onderdeel van de onderhoudswerkzaamheden is het vernieuwen en onderhouden van het buitenschilderwerk. De overeenstemming is bereikt aan de hand van een projectplan inclusief een prijsaanbieding op basis van de methodiek Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Op de getoetste onderdelen ‘Vertrouwen in de uitvoering’, ‘Organisatie’ en ‘Kwaliteit van de werkzaamheden’ kwam Wits als beste uit de bus. 

Zeeklimaat
Contract voor 20 jaar
Fiets = CO2-reductie

Landal Esonstad ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en heeft een open vaarverbinding met het Nationaal Park Lauwersmeer. Een bungalow in de typerende vestingstad of een moderne terpwoning; beide staan  onder invloed van het zeeklimaat. De terpen staan deels in en aan het water, waardoor het houtwerk aan grote invloeden van water onderhevig is en de uitvoering van het onderhoud bemoeilijkt wordt. Ondanks deze uitdagingen, is Wits een resultaatsverplichting aangegaan. Hierbij moet de kwaliteit van het buitenschilderwerk altijd voldoen aan vooraf geformuleerde kwaliteitseisen in een agressief klimaat.

Wits wil het meest vanzelfsprekende onderhoudsbedrijf zijn in Esonstad. Vanzelfsprekend in de zin van netjes en schoon en met oog voor de natuur werken en door vrijwel onopvallend te zijn voor de gasten van het vakantiepark. Schilder Tjerk Bijma woont binnen een straal van twee kilometer van Esonstad en gaat op de fiets naar het werk. Eén van de manieren waarop Wits Dokkum een bijdrage levert aan duurzaamheid.

Op de fiets naar het werk: Landal Esonstad
Op de fiets naar het werk: Landal Esonstad
Op de fiets naar het werk: Landal Esonstad
Roel
Heb je vragen?


  • Roel van Kammen
  • r.vankammen@wits.nl
  • 06 224 837 93
Neem contact op met Roel

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak