Metamorfose voor Landal Landgoed 't Loo Uitgevoerd door Wits Beilen

Opdrachtgever: Landal Landgoed ‘t Loo 

Wits Beilen voert voor verschillende vakantieresorts renovaties uit van de horeca en parkshops. Zo hebben we werk verzet voor Landal Rabbit Hill (Apeldoorn), Landal Coldenhove (Eerbeek), Landal Aelderholt (Aalden), Landal Sluftervallei (de Cocksdorp), Landal Miggelenberg (Hoenderloo), Landal Heihaas (Putten), Landal Twenhaarsveld (Holten) en Landal Landgoed 't Loo (’t Loo/Oldenbroek). Recent hebben we voor Landal Landgoed ’t Loo de horeca en parkshop een flinke metamorfose laten ondergaan. 

Metamorfose
Bouwteam
Flexibele planning

Samen met het aannemersbedrijf en de installateur vormde de projectleider het bouwteam. Bij de Start-werk vergadering werd de planning volledig op elkaar afgestemd. Echter, vantevoren is het niet bekend wat er achter het sloopwerk van plafonds en wanden vandaan komt. Hier kunnen gebreken naar voren komen die invloed hebben op de planning. Maar de opleverdatum staat in beton gebeiteld. Omdat er boekingen zijn van mensen die relaxt willen genieten van hun vrije tijd, kan daar niet van worden afgeweken. Daarom was er wekelijks overleg. De werkzaamheden werden dusdanig bij gesteld, dat er gewoon doorgewerkt kon worden en niemand elkaar in de weg zat. Soms betekent dat, dat er ’s avonds en op zaterdag moest worden door gewerkt. Maar het resultaat is er dan ook naar!

Metamorfose voor Landal Landgoed 't Loo
Metamorfose voor Landal Landgoed 't Loo
Metamorfose voor Landal Landgoed 't Loo
André
Heb je vragen?


  • André Krikken
  • a.krikken@wits.nl
  • 06 536 495 81
Neem contact op met André

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak