Hogeschool Windesheim Uitgevoerd Wits Utrecht

Opdrachtgever: Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim  

Duizenden docenten en leerlingen op de werkvloer

Wits Utrecht heeft zo’n 17 panden van Windesheim op de campus in Zwolle en Almere langdurig in onderhoud.  Dergelijke projecten kennen een aantal uitdagingen; omgaan met de grote bedrijvigheid is er een van. Er lopen dagelijks zo’n duizend docenten en leerlingen rond die zo min mogelijk overlast moeten ervaren. 

LEAN planning
Langdurige overeenkomst
Levensduur verlengend

SHHHHT… Hier wordt gewerkt

Omdat de docenten en studenten zo min mogelijk moeten worden afgeleid tijdens de lessen, worden de schilderwerkzaamheden die binnen plaats vinden, zo veel mogelijk in de vakanties uitgevoerd. Dat werk wordt op basis van een LEAN planning uitgevoerd. In de jaarplanning moet ook rekening worden gehouden met examen- en tentamenperiodes. Aan de gebouwen waar tentamens plaatsvinden wordt uiteraard niet gewerkt. Mede om de frequentie van het onderhoud te verminderen, worden er levensduurverlengde maatregelen genomen zoals het werken met neuslatten en dorpelafdekkers. 

 
Naast schilderwerkzaamheden voeren wij ook storingsonderhoud uit. Bij spoedmeldingen maken we gebruik van een schilder die in Zwolle woont. Dit draagt bij aan de reactiesnelheid bij calamiteiten, de vermindering van (woonwerk)kilometers die gereden moeten worden én de medewerkerstevredenheid. Zij vinden het fijn om hun werk en huis dicht bij elkaar te hebben.

Hogeschool Windesheim
Hogeschool Windesheim
Hogeschool Windesheim
Simon
Heb je vragen?


  • Simon Veldhuizen
  • s.veldhuizen@wits.nl
  • 06 25 03 71 08
Neem contact op met Simon

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak