Hof van Saksen naar een hoger niveau Uitgevoerd door Wits Beilen

Opdrachtgever: VvE Hof van Saksen 

Het vakantieresort Hof van Saksen bestaat uit 640 luxe, voornamelijk rietgedekte boerderijen op ongeveer 62 hectare natuurgebied. Kosten noch moeite zijn gespaard om de exclusiviteit van dit park naar het hoogste niveau te tillen. Van 2012 tot en met 2014 kregen de boerderijen en het park een complete facelift. Ze moesten, na de nieuwe start onder de vlag van Landal verhuur klaar worden gemaakt. Dat stelt andere eisen. De boerderijen zijn binnen en buiten voorzien van een nieuwe verflaag en de getransformeerde interieurs ademen één en al luxe uit. Naast deze 10 jaar oude boerderijen staan op het park ook nog zo’n 60 bungalows die vallen onder de VvE Hof van Saksen. Meeliftend op het huidige succes van het park hebben hier een groot aantal eigenaren besloten op ook hun woning beschikbaar te stellen voor verhuur, hiervoor moeten de bungalows wel aan een hoge kwaliteitsstandaard voldoen; toilet, badkamer en het complete interieur zijn vervangen, tevens is de hele bungalow aan de binnenzijde van nieuwe kleuren voorzien.

Één en al luxe
Scherp op afwerking
Verhuizers

De meeste werkzaamheden zijn uitgevoerd door Wits Beilen. Uiteraard heeft Wits al het schilderwerk uitgevoerd. Daarbij is Wits verantwoordelijk geweest voor het merendeel van de bouwkundige werkzaamheden zoals het vervangen van de badkamer en het toilet. Ook voor het leeghalen & plaatsen van het interieur, het monteren van de tv’s en het ophangen van wanddecoraties draaien de mannen van Wits Beilen hun handen niet voor om. Met een goede aansturing van de tegelzetter en de installateur zijn planning en opleveringskwaliteit behaald. Uiteraard onder het toeziend oog van een opdrachtgever die nauw heeft toegezien op het afwerkingsniveau en de omgevingsgerichtheid. Dan bereik je samen met recht een hoger niveau.

Hof van Saksen naar een hoger niveau
Hof van Saksen naar een hoger niveau
Hof van Saksen naar een hoger niveau
André
Heb je vragen?


  • André Krikken
  • a.krikken@wits.nl
  • 06 536 495 81
Neem contact op met André
Samenwerken

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak