Een duurzamer Brouwerskamp Uitgevoerd door Wits Zuid

Opdrachtgever: De Goede Woning Neerijnen

De 4 woningen aan de Brouwerskamp in Haaften zijn een stukje duurzamer geworden: in april 2019 is het glas vervangen door isolatieglas. Dit zorgt onder meer voor een comfortabel gevoel in huis. Gelijktijdig is er onderhoud aan de gevel gepleegd. Wits Zuid heeft het houtrot hersteld en het exterieur van de woningen opnieuw geschilderd.

Isolatieglas
Nieuwe voordeuren
Verduurzaming

Wits heeft een contract met De Goede Woning-Neerijnen om voor 15 jaar het Planmatig Onderhoud te leveren. De Goede Woning-Neerijnen is een woningbouwvereniging in Gelderland met ruim 700 huurwoningen in de omgeving van Waardenburg en Haaften. De klanttevredenheid van de huurders staat hoog in het vaandel. De waarderingen die Wits Zuid op dit onderdeel krijgt, waren van doorslaggevend belang. 

‘Waar het om draait is dat Wits een nette en functionele woning of ruimte regelt, en dat voor een vast bedrag per jaar’, vertelt Paul van Schaaijk, directeur van Wits Zuid. ‘Of er binnen die overeenkomst nu behoefte is aan schilderwerk of ander onderhoud maakt eigenlijk niet uit: de overeenkomst bestaat op basis van wederzijds vertrouwen. Wij regelen gewoon dat het er altijd netjes bij staat.’

Een duurzamer Brouwerskamp
Een duurzamer Brouwerskamp
Een duurzamer Brouwerskamp
Paul
Heb je vragen?


  • Paul van Schaaijk
  • p.vanschaaijk@wits.nl
  • 06 53 37 84 14
Neem contact op met Paul

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak