Casco Thorbeckepark Uitgevoerd door Wits Utrecht

Bij dit project zijn de oorspronkelijke stalen galerij- en balkonhekwerken vervangen voor mooie aluminium paneelhekwerken voorzien van donkere beglazing. Daarnaast zijn er reinigingswerkzaamheden uitgevoerd en is bij de bovenste twee etages het voegwerk vervangen. Het project ging van start toen de coronacrisis net begonnen was. Met inachtneming van de RIVM maatregelen en ons coronaprotocol hebben wij onze werkzaamheden wel door kunnen zetten.

Deze opdracht maakt deel uit van een raamovereenkomst die Mitros heeft gesloten met vijf onderhoudspartijen, waaronder Wits Utrecht. Zij mogen voor langere termijn al het planmatig onderhoud voor Mitros uitvoeren. Door een langere termijn van samenwerking af te spreken ontstaat er meer ruimte voor innovatie, het verbeteren van onderhoudsprocessen en is er meer aandacht voor de tevredenheid van huurders. Op deze manier werkt Mitros eraan om de beste sociale huisvester van Nederland te worden.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) staat voor het gezamenlijk werken met de opdrachtgever en andere ketenpartijen aan vastgoedprojecten vanuit een doordachte visie en complexstrategie. De opdracht omschrijft niet de inspanning, maar eisen over het te realiseren kwaliteitsniveau. 

Op basis van KPI's
Gestapeld appartementencomplex
Balkon- en galerijhekken

Het planmatig onderhoud voor dit jaren ’90 appartementencomplex is uitgevoerd. Sinds de bouw waren de balkons voorzien van groene stalen geperforeerde balkonplaten en blauwe galerijbeplating. Deze zijn om zowel esthetische als veiligheidsredenen vervangen.

In totaal zijn 140 balkonhekken en ongeveer 750 m1 galerijhekwerk vervangen voor nieuwe aluminium paneelhekwerken voorzien van donkere beglazing. Door middel van een hoogwerker zijn deze hekwerken vervangen.

Casco Thorbeckepark
Casco Thorbeckepark
Casco Thorbeckepark
Camiel
Heb je vragen?

Als dank voor de medewerking en begrip hebben wij de bewoners een bos bloemen aangeboden. Een extra bijkomstigheid is dat wij met deze bloemen kwekers steunden die het tijdens de coronacrisis moeilijk hadden.


  • Camiel Spaan
  • c.spaan@wits.nl
  • 06 523 708 47
Neem contact op met Camiel
ResultaatGericht Samenwerken (RGS)

Kom vrijblijvend met ons in gesprek

Wilt u sparren over het onderhoud van uw vastgoed, ontwikkelingen in de markt of specifieke projecten? Heeft u wellicht andere vragen?

Maak nu een afspraak