Casco Rivierenwijk Nieuwbouw West Uitgevoerd door Wits Utrecht

Opdrachtgever: Mitros 

Het planmatig onderhoud voor de jaren ‘90 eengezinswoningen en appartementen in de Rivierenwijk in Utrecht is uitgevoerd. Na een zorgvuldig onderhoudsplan te hebben besproken met de opdrachtgever en het kwalitatief goed te hebben uitgevoerd, zijn de woningen de komende acht jaar weer goed beschermd tegen diverse invloeden. Er is ondergrondherstel gepleegd en er zijn buitenschilderwerkzaamheden uitgevoerd. Ook zijn er diverse dak- veiligheidsvoorzieningen aangebracht. De werkzaamheden zijn uitgevoerd op vooraf afgesproken KPI’s, in lijn met de RGS-methodiek.

Op basis van KPI’s
Jaren ’90
Dakveiligheid

Deze opdracht maakt deel uit van een raamovereenkomst die Mitros heeft gesloten met vijf onderhoudspartijen, waaronder Wits Utrecht. Zij mogen voor langere termijn al het planmatig onderhoud voor Mitros uitvoeren. Door een langere termijn van samenwerking af te spreken ontstaat er meer ruimte voor innovatie, het verbeteren van onderhoudsprocessen en is er meer aandacht voor de tevredenheid van huurders. Op deze manier werkt Mitros eraan om de beste sociale huisvester van Nederland te worden.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) staat voor het gezamenlijk werken met de opdrachtgever en andere ketenpartijen aan vastgoedprojecten vanuit een doordachte visie en complexstrategie. De opdracht omschrijft niet de inspanning, maar eisen over het te realiseren kwaliteitsniveau. 

Casco Rivierenwijk Nieuwbouw West
Casco Rivierenwijk Nieuwbouw West
Casco Rivierenwijk Nieuwbouw West
Camiel
Heb je vragen?


  • Camiel Spaan
  • c.spaan@wits.nl
  • 06 523 708 47
Neem contact op met Camiel